Mathmatch
Image default
Zakelijk

Zonnepanelen Leiden

Bent u als bedrijf of particulier op zoek naar zonnepanelen Leiden voor een plat dak? Dan staat Kewdak boven aan uw lijstje. Wij hebben als erkend dakdekkersbedrijf al ruim 30 jaar ervaring met het aanleggen, repareren en onderhouden van platte daken en zijn daarbij gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Als u de specialisten van Kewodak inschakelt, dan kunt u ervan op aan dat uw zonnepanelen op de juiste manier geplaatst worden. We beschikken dan ook over de nodige kwaliteitscertificaten en keurmerken en nemen uiteraard alle veiligheidsvoorschriften in acht.

Goede investering

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zonnepanelen te laten plaatsen. De technologie op het gebied van zonne-energie wordt steeds beter, waardoor het steeds aantrekkelijker wordt om te investeren in zonnepanelen. Dit zorgt ervoor dat uw investering tegenwoordig sneller terug verdiend is dan een aantal jaren geleden. Daarbij gaan steeds meer mensen het belang van duurzame energie inzien, waardoor steeds vaker voor zonnepanelen en bijvoorbeeld ook een elektrische auto wordt gekozen. Dit levert niet alleen voordelen op voor het milieu, maar ook voor uzelf.

Plaatsen zonnepanelen 

Kewodak heeft de afgelopen jaren al heel wat platte daken in Leiden en omgeving voorzien van zonnepanelen. Een plat dak biedt veel mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen. De panelen kunnen precies zo worden geplaatst, dat ze het hoogst mogelijke rendement opleveren. U kunt vervolgens 365 dagen per jaar profiteren van de zon als energiebron, of het nu bewolkt is of niet. Daarbij heeft u garantie op zowel de zonnepanelen als de plaatsing hiervan. 

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen optimaal blijven werken, is regelmatig onderhoud van belang. Schone zonnepanelen kunnen meer zonlicht opvangen en dus meer energie opwekken. Natuurlijk staat ons team graag voor u klaar als het aankomt op onderhoudswerkzaamheden. Wilt u meer informatie over zonnepanelen plat dak, neem dan gerust contact met ons op.

Voor meer info : klikt u hier