Mathmatch
Image default
Zorg

Wat is een Chinese massage in Etten-Leur?

Oude Chinese experts en beoefenaars geloven dat energie in het lichaam continu moet stromen om een ​​individu te helpen bij het verlichten van stress en het voorkomen van ziekten. Er zijn twee soorten traditionele Chinese massage in Etten-Leur: de “Tui na” en de “Zhi Ya.” De technieken tussen de twee verschillen, maar mensen zullen hernieuwde kracht en kracht ervaren na een sessie van minstens 30 minuten. Chinese massage in Etten-Leur is bekend en beroemd.

Basisbeginselen van een Chinese massage in Etten-Leur

Chinese massage is nauw verwant aan acupunctuur en richt zich op kanalen of energiepunten die bloed en energie, of “qi”, effectief door het lichaam transporteren en geleiden. Het doel is om evenwicht te bereiken om de persoon te beschermen tegen verschillende soorten infecties en om de optimale functie van alle organen te behouden. Wanneer de kanalen worden belemmerd of geblokkeerd, ervaart de persoon pijn en is hij vatbaar voor gezondheidsproblemen. De masseuse kan identificeren welke paden geblokkeerd zijn en druk nodig hebben. Verschillende studies toonde aan dat regelmatige massages verschillende ziektes kunnen behandelen, zoals chronische lage rugpijn, cardiovasculaire problemen en reumatoïde artritis.

Chinese massage in Etten-Leur

Tui na omvat het strekken, kneden en duwen van de spieren, terwijl Zhi Ya acupressuurpunten drukt en knijpt om stress en pijn te verlichten. Elke techniek is gebaseerd op therapeutische principes met relatieve effecten zoals het stimuleren van het lichaam om meer hormonen af ​​te geven, de doorbloeding te reguleren of energie te verhogen of te herstellen. “Shou fa” of handtechnieken worden verder onderverdeeld in sedatietechnieken of “yin” en stimulerende technieken of “yang”. Het idee is om zowel yin als yang in evenwicht te brengen om volledige gezondheid te bereiken. Boek een Chinese massage in Etten-Leur en ontdek waarom ze zo beroemd zijn. Volledig ontspannen om je er vandaan.