Mathmatch
Image default
Adverteren

Werken met een SEO specialist | Ralf van Veen

Wanneer je met een SEO vraagstuk naar een SEO Specialist besluit te stappen gaat hij of zij direct voor je aan de slag. De kans is groot dat de SEO freelancer begin met een SEO analyse van de gehele website die hogerop wilt komen in de zoekmachines.

Een SEO analyse is in feite een analyse voor alle punten die betrekking hebben op de SEO van een website. De onderdelen voor SEO zijn SEO content, technische SEO en SEO linkbuilding. In totaal zijn er meer dan 200 punten die vanuit Google belangrijk zijn gevonden voor de SEO van een website. Voor iemand die niet ingelezen is in de laatste updates vanuit Goolge is het vraagstuk om hogerop in Google te komen erg moeilijk. Vooral de technische SEO kan, zonder SEO freelancer, een groot vraagstuk vormen waardoor de website niet hogerop in Google of de andere zoekmachines kan komen.

Hieronder zal ik, als ervaren SEO freelancer, meer vertellen over de verschillende onderdelen van SEO. Daarbij zal ik verder inzoomen op de onderdelen die ik ten alle tijden meeneem in mijn SEO analyses.

SEO Content

De SEO content vormt in ieder SEO traject de basis van de website en daarmee de vindbaarheid. De SEO content verteld de zoekmachines (en de gebruikers) waar de website over gaat. Nog belangrijker: Het verteld de zoekmachines op welke zoekwoorden de website wilt worden gevonden.

Als SEO freelancer benoem ik de SEO content als de richting waarin een bedrijf wilt gaan in de zoekmachines. Deze vergelijking maak ik omdat het in feite de zoekmachines verteld waar een website wel (en niet) over gaat.

Technische SEO

De technische SEO is voor veel personen het moeilijkste onderdeel van een SEO traject. Dit komt doordat voor een aantal aspecten de SEO freelancer moet kunnen coderen of de achterkant van een website moet kunnen lezen.

De technische SEO beslaat elementen zoals de website snelheid, gebruikersvriendelijkheid en toegankelijkheid van een website. Een voorbeeld hiervan is de interne linkstructuur van een website (dus op welke manier kan een persoon vanaf de homepagina naar de rest van een website navigeren). De interne linkstructuur is niet alleen belangrijk voor personen maar ook voor de crawler van Google. De crawler van Google gebruikt de structuur van een website en de interne links om alle pagina’s te kunnen crawlen.

Bent u op zoek naar hulp voor uw website en hoe u hogerop in Google kunt komen? Neem dan contact op met Ralf van Veen, Een SEO specialist uit Rotterdam.

Voor meer info : klikt u hier