Mathmatch
Image default
Adverteren

Het plaatsen van de bewakingscamera

Een bewakingscamera wordt door veel bedrijven gekozen om hun bedrijf te beschermen tegen inbrekers, maar tegenwoordig zie je ook steeds meer bewakingscamera’s terug bij particulieren. U wilt uw huis ten slotte ook zo goed mogelijk beschermd hebben. Als u dan heeft besloten een bewakingscamera aan te schaffen, dan moet u natuurlijk ook een goede plek voor deze camera hebben.

Een belangrijke vraag die je kan stellen bij het kiezen van de juiste plaats is als allereerste: Moet de camera in het zicht komen of juist niet? Een camera in het zicht kan een inbreker afschrikken, maar het kan wel zorgen voor vernieling van de camera. Je kan de camera’s dan ook plaatsen op een grote hoogte zodat de camera’s niet gezien worden, maar de inbreker wel op beeld vast legt. Vaak wordt er dan ook gekozen voor een middenweg. De camera’s worden geïnstalleerd buiten bereik en waar mogelijk buiten het zicht. Vervolgens plaats je dummy camera’s op het bedrijf, op deze manier zorg je ervoor dat er alleen maar een kans is dat de goedkope dummy camera wordt gesloopt. Weet u al waar u uw camera wilt plaatsen, maar nog niet wat voor camera u wilt, dan kan  u hier altijd naar vragen bij een aanbieder. Er zijn namelijk bepaalde voorwaarden verbonden aan een draadloze camera, maar ook aan een bekabelde camera. Daarnaast komen de meeste inbrekers binnen via de voordeur, zorg er dan ook altijd voor dat je op deze plek een camera plaatst. Wil je niet dat een inbreker hem sloopt? Plaats de camera dan zo hoog mogelijk of plaats er gaas om heen.

Om uw huis of bedrijf zo goed mogelijk te beschermen kan u dus verschillende acties ondernemen. Weet u niet wat de juiste plaats is of wat de juiste camera is, dan kan u hier natuurlijk altijd naar vragen bij verschillende aanbieders.

Voor meer info : klikt u hier