Mathmatch
Image default
Bedrijven

Wijnmeubels, de nieuwe rage

Iedereen houdt van wijn, althans zo lijkt het. Op het terras of bij het avondeten wordt regelmatig een wijntje opengetrokken. Iedereen heeft natuurlijk wel zijn eigen voorkeur in wijn. De een heeft graag een rode wijn en de ander een droge witte wijn. Maar welke wijn je ook graag drinkt, je bent er waarschijnlijk groot fan van. Het is daarom maar al te leuk om die liefde voor wijn ook terug te laten komen in je interieur. Dat kan met de nieuwe rage, wijnmeubels.

 

Wat zijn wijnmeubels?

Als je het woord wijnmeubels hoort, dan zou je je af kunnen vragen wat dit nu precies inhoudt. Zijn dit meubels waarin je je wijn kunt opslaan? Zijn het meubels die de vorm hebben van wijnflessen? Eigenlijk is alles hier wel een beetje waar. Wijnmeubels krijg je in veel verschillende vormen, maten en materialen. Een ding hebben ze wel gemeen, ze hebben allemaal te maken met wijn. Van een kurk kruk tot een wijnvat kast. Het kan allemaal.

 

De kurk kruk

Wijnmeubels die ook nog ontzettend handig zijn in gebruik zijn kurk krukken. Kurk krukken zijn er in verschillende vormen en maten. Zo kun je een wijnstopper als kruk hebben of een champagnekurk. Deze krukken zijn natuurlijk ook te gebruiken als bijzettafel. Niet alleen superleuk om naar te kijken, maar ook nog eens superhandig. Omdat deze wijnmeubels zijn gemaakt van kurk zijn ze stevig en duurzaam. Ze zullen lang mee gaan. Bovendien staan ze fantastisch in elk interieur. Ze kunnen dus makkelijk alle nieuwe trends doorstaan. Deze wijnmeubels zijn dus echt een meubelstuk voor je hele leven.

 

Wijnvatmeubels

Met een wijnvat kun je veel kanten op als je er een meubel van wilt maken. Je kunt ze uitstekend gebruiken als tafel. Nog beter wordt het als je er een kast van maakt waar je je wijn daadwerkelijk in kwijt kunt. Deze wijnmeubels zijn ook ontzettend duurzaam omdat een wijnvat wordt hergebruikt. Een wijnvat is gemaakt van stevig hout waardoor ze lang mee gaan. Omdat geen een wijnvat exact hetzelfde is is elk wijnvatmeubel anders. Het is dus een echte exclusieve eyecatcher voor in je woning.

 

https://www.wineandbarrels.nl/shop/14-wijnmeubels/