Mathmatch
Image default
Bedrijven

Woning optimaal beveiligen

Het zou zomaar voor kunnen komen dat er bij u wordt ingebroken. Door uw huis goed te beveiligen, verkleint u het risico op inbraak. In dit artikel leer je alles over de zwakke schakels in huis en hoe je deze het beste kunt beschermen.

Hoe werkt een dief?

Inbraak duurt meestal niet lang. Een professionele inbreker is binnen no time bij u binnen. Het duurt niet langer dan een halve minuut om het slot te openen en de inbreker zal binnenkomen en de meest waardevolle dingen meenemen. De meest gestolen voorwerpen bij diefstal zijn geld, sieraden, elektronica, sleutels en gereedschap. Als de schuur niet goed is beveiligd, nemen zij het benodigde gereedschap van u en breken ze in met uw eigen spullen. Geld en sieraden zijn gemakkelijke doelwitten, gemakkelijk mee te nemen en hebben veel waarde. Als u uw sleutels in huis bent vergeten, neemt de dief waarschijnlijk ook uw auto / fiets of andere voertuigen mee.

Zwakte in huis

Er zijn verschillende plaatsen in een huis waar dieven via binnen kunnen komen. Daarom moeten deze zwakke punten op de juiste manier worden verholpen. De meeste dieven komen binnen via de voor- en achterdeuren. Daarom is het handig om een voordeurcamera te installeren. Bewoners doen ongeveer 1 van de 10 keer de deur niet op slot, wat niet verstandig is. Dieven controleren bijna altijd of er iemand thuis is, en dat kunnen ze doen door u gewoon te bellen. Als u niet thuis bent, zal een dief hun kans grijpen. De kwaliteit van de achterdeur is meestal lager dan die van de voordeur, dus mensen doen de achterdeur sneller op slot. Kwaliteit speelt echter een belangrijke rol want een dief is al snel binnen met een simpele tang en schroevendraaier. De dieven kunnen meerdere plekken in huis binnendringen. Daarom is het belangrijk om alle items, inclusief vensters, te sluiten en te vergrendelen. Dieven kunnen ook gemakkelijk binnenkomen via ondergrondse ramen.

Praktisch van het alarmsysteem

U kunt uw huis op veel manieren beschermen. De meeste mensen denken dat ze niet bestolen zullen worden. De beste manier om uw huis te beschermen, is door een alarmsysteem te kopen. Het alarmsysteem kan ervoor zorgen dat uw huis 24 uur per dag in een veilige staat verkeert. Als het alarm afgaat, kun je er zelfs voor kiezen om het alarm door te geven aan de meldkamer zodat de politie ook kan leren over inbraak.

https://comfocare.nl/voordeurcamera

Gerelateerde artikelen

Wat is de impact van professioneel licht en geluid huren op je concert?

Condensatieketel kopen? Vraag uw condensatieketel offerte op www.condensatieketel.net!

Voor 2.20 euro parkeren in tilburg?