Mathmatch
Image default
Dienstverlening

Budget Reistips om geld te besparen

Geld besparen als je op reis bent wil niet zeggen dat je moet bezuinigen op je vakantie. Je kan evengoed genieten van de panorama’s en de geluiden als de reiziger die de volle pot betaalt. En in tegenstelling tot de reiziger die de volle pot betaalde voor zijn of haar vakantie, zal jij nog het voordeel hebben te beseffen dat je nog wat geld over hebt voor een volgende geld besparende uitstap!

  1. shuttle te nemen naar de luchthaven. Als je op jouw volgende reis een wagen nodig hebt, kan je door een wagen te huren zelfs geld besparen door een wagen te huren die minder brandstof verbruikt dan uw eigen wagen – en dan spreken we nog niet over de slijtage van uw eigen auto waarop je bespaart.
  2. Boek jouw eigen reserveringen: Een van de manieren waarop ik geld bespaarde tijdens mijn reizen was door zelf mijn eigen hotelkamer, mijn vluchten en mijn huurwagen reservaties te boeken. Bezoek de websites waar alles voorhanden is (Travelocity, Orbitz, etc.); als je een aantrekkelijke prijs ziet, ga dan naar de website van de betreffende luchtvaartmaatschappij, hotel of huurwagenbedrijf en maak zelf jouw boeking. Word een geregelde reiziger en kan zelfs nog meer besparen! Kijk eens of je ook je eigen ontspanningsmogelijkheden kan boeken zoals musea, themaparken, historische plaatsen, enz…
  3. Eet op je eigen kamer: Je kan op reis geld besparen door je ontbijt of de lunch te nemen in je eigen kamer of in het lokale park of op het strand. Ga naar de lokale kruidenier en maak een groot lunchpakket en als het weer het toelaat kan je best picknicken ! Dat is niet enkel een goede manier om geld te besparen als je op reis bent, maar het kan een kans zijn om eens buitenshuis te vertoeven met het gezin of om als koppel er eens romantisch tussen uit te zijn.
  4. Ga op reis in het laag seizoen: in veel gevallen hebben de toeristische plaatsen een hoogseizoen ( het duurst) en een laagseizoen. Als je over een flexibel reisschema beschikt, denk er dan eens aan om in het laagseizoen te reizen, deze reistip kan je immers honderden dollars laten besparen.

Dit zijn maar een paar tips om je op jouw volgende vakantie geld te laten besparen. Geld sparen op reis is reeds de helft van het plezier dat ik beleef als ik mijn reis voorbereid. Ik heb immers ondervonden dat goedkoop reizen me het zelfde bezorgt als wat diegenen beleven die de volle pot betalen, en ik offer daarbij geen enkel plezier op. Daag je zelf uit en kijk hoeveel geld je kan besparen op reis tijdens je volgende vakantie.

Van de redactie van Eazzypark.nl: de plek om een parking te vinden bij airport Eindhoven.

 

Voor meer info : klikt u hier