Mathmatch
Image default
Dienstverlening

Cateringgroep regelt uw bruiloft goed

We weten allemaal dat de grote dag, nou ja, nogal wat is, en dat alles vlekkeloos moet verlopen. Een van de belangrijkste overwegingen van uw receptie is uw keuzes die het eten en drinken betreffen. Ongeacht de stijl van de catering: van een zittend diner of een cocktail uurtje met hapjes, het moet op dé grote dag allemaal vlekkeloos verlopen. Het inschakelen van een geweldige bruiloft cateraar is een heel belangrijk stukje van die immense puzzel. Cateringgroep regelt uw bruiloft tot in de puntjes, zodat uzelf nergens meer omkijken naar hebt.

Veel zaken om op elkaar af te stemmen

En dat is natuurlijk heel erg belangrijk op zo’n grote dag als de bruiloft. Het inhuren van een trouwcateraar kan echter behoorlijk ingewikkeld zijn, vooral als u probeert het budget, het aantal gasten en het menu te bepalen. Maar het goede nieuws is dat het inhuren van de juiste bruiloft cateraar u zal helpen bij het organiseren en op elkaar afstemmen van al deze zaken. Cateringgroep regelt uw bruiloft met plezier.

Tips voor het inhuren van de beste cateraar voor uw bruiloft

Hier vindt u enkele waardevolle tips voor het inhuren van de juiste huwelijkscateraar voor jouw bruiloft.

Vroeg boeken is belangrijk

Als uw trouwlocatie geen cateraar in huis heeft of een lijst met voorkeursleveranciers, begin dan met het maken van een lijstje met cateraars die u echt geschikt vindt. Als u eenmaal een paar opties hebt gevonden, sla dan toe terwijl het ijzer heet is en maak direct een afspraak.

Zoek op sociale media

Als u op zoek gaat naar een cateraar voor uw bruiloft, kijk dan op Instagram voor inspiratie op het gebied van eten of vraag bij een restaurant waar u al komt of ze een afdeling voor speciale evenementen hebben. U kunt ook uw vrienden of zelfs uw trouwfotograaf of DJ vragen of zij een suggestie hebben van een eerdere bruiloft.

Denk na over de logistiek

Het kiezen van een cateraar in combinatie met de locatie kan een totale spelbreker zijn. Meestal kiezen bruidsparen een locatie en proberen ze de catering in die ruimte onder te brengen. Denk na over je visie, werk achteruit en overweeg de logistiek. Door tegelijkertijd aan de locatie en de catering te werken, sluit u later compromissen uit.

Omdat de locatie en de cateraar twee belangrijke componenten zijn, is het van cruciaal belang om ze tegelijkertijd te kiezen en ervoor te zorgen dat ze goed met elkaar communiceren.

Bepaal uw budget

Als u nadenkt over cateringopties, stel dan van meet af aan een comfortabel budget vast. Het is echt belangrijk om te weten wat voor soort eten u wilt en een ruw idee van uw budget. Bij de Cateringgroep werken de specialiseren aan een maaltijd die heel specifiek is voor de wensen en behoeften van hun klanten. Zonder een idee van het budget, weten ze niet of ze een menu voor sandwiches of kreeft moeten samenstellen.

Kom voorbereid naar uw afspraken

Als u eenmaal een budget hebt bedacht en een paar cateraars hebt gevonden die in de running zijn, maak dan afspraken voor gesprekken. De eerste afspraak ingaan met een duidelijk idee van uw visie, of het nu ontspannen en leuk of formeel is, helpt zeker. Leg uit wat uw wensen zijn, zodat ze kunnen zien wat er gedaan kan worden om u daarin tegemoet te komen.

Enkele vragen voor uw traiteur

Om er zeker van te zijn dat u goed voorbereid die eerste ontmoeting ingaat, hieronder een lijst met enkele vragen die u kunt stellen:

  • Heeft u onze trouwdatum beschikbaar?
  • Heeft u nog andere verplichtingen die dag?
  • Hoe houdt uw personeel meerdere evenementen die dag (of weekend) in balans?
  • Heeft u al eerder op onze locatie gecaterd?
  • Kun u onze visie verwezenlijken op onze locatie?
  • Wat zijn uw specifieke vereisten om op onze locatie te kunnen cateren?
  • Hoeveel ruimte heeft u nodig op de locatie?
  • Hoeveel tijd heeft u nodig voor het opzetten en opruimen van de locatie?
  • Heeft u een vast menu, of kunt u ook een menu op maat maken?
  • Wat zijn uw populairste gerechten?
  • Rekent u kosten per persoon?
  • Wat is het verschil tussen de verschillende stijlen catering?
  • Kunt u kindermaaltijden maken?
  • Kunt u rekening houden met verschillende allergieën/dieetverzoeken?
  • Wordt het eten ter plaatse gemaakt of gebracht?
  • Wanneer hebt u de definitieve menukeuzes nodig?
  • Wanneer heeft u een definitief aantal gasten nodig?
  • Wat zijn de portiegroottes?
  • Wat doet u met de restjes?
  • Maakt u ook bruidstaarten?
  • Zo niet, kunt u ook taarten snijden?
  • Zijn niet-alcoholische dranken inbegrepen in de kosten van het eten?