Mathmatch
Image default
Dienstverlening

Deze kapper in Breda geeft u de coupe van uw wensen

Bent u op zoek naar een kapper in Breda waar u erop kunt vertrouwen dat er naar uw wensen geluisterd wordt? Dan is Hair & Looks de plek waar u moet zijn. In deze kapsalon in het Ginneken, vlak bij het centrum van Breda, wordt u gegarandeerd serieus genomen. De professionele kapsters die hier werkzaam zijn, hebben echte passie voor het vak en dat is te zien aan de prachtige coupes die ze creëren. Bovendien worden ze steeds weer bijgeschoold, zodat ze op de hoogte blijven van nieuwe knipmethodes en de laatste haartrends. Ze zorgen er te allen tijde voor dat u met een fijn en mooi gevoel de kapsalon verlaat.

Profiteer van de voordelen van een kappersabonnement

Gaat u vaak naar de kapper? Dan is het een goed idee om een kappersabonnement te overwegen. Bij Hair & Looks kunt u een dergelijk abonnement afnemen. Dit houdt in dat u voor een vast bedrag per maand onbeperkt naar de kapper kunt gaan. Zeker voor mensen met korte kapsels is dit ideaal. Een korte coupe moet namelijk regelmatig bijgewerkt worden, zodat het altijd in vorm blijft. Veel mannen maken daarom gebruik van dit abonnement, maar als vrouw bent u uiteraard ook vrij om te kiezen voor een dergelijk kappersabonnement bij deze kapper in Breda.

Koop professionele kappersproducten voor de verzorging van uw haar

Heeft u een knipbeurt gehad? Nadien zorgen de kapsters van Hair & Looks er ook graag voor dat uw coupe direct goed zit. Dit doen ze door uw haar te föhnen en door professionele haarproducten aan te brengen. Voor elk type haar hebben ze diverse producten die u ook zelf kunt kopen. Zo kunt u ook thuis uw coupe in dezelfde vorm brengen als de kapsters deden. Heeft u stijl haar of wilt u juist dat uw krullen mooi uitkomen? De kapper van deze kapsalon in Breda geeft u graag advies over welke producten u het beste kunt gebruiken. Ideaal toch?