Mathmatch
Image default
Dienstverlening

Hoe Clip in Hair Extensions aan brengen

Clip In Hair Extensions zijn perfect voor die vrouwen die op zoek zijn naar een snelle doe-het-zelf haar extensies methode zonder permanente binding. Clip in Hair extensions kunnen worden aangebracht in minder dan 5 minuten in alle comfort bij jou thuis, zonder enige hulp van een haarstylist.

Hoe de Clip in Hair extensions nu toepassen:

1. Vooraleer de clip in extensions aan te brengen, oefen je het openen en het sluiten van de clips door druk uit te oefenen met je duimen op elk uiteinde van de clip.

 

2.Gebruik je wijsvingers of een staartkam en maak een horizontale afscheiding over de hoofdhuid ongeveer 2,5 cm boven het begin van de nekharen. Bevestig uw haar dat zich erboven bevindt, vast met een klauwclip of een haarelastiekje. 

3.Zorg er voor dat alle clips aan het haarmatje open staan.

4.Maak altijd de middelste clip eerst vast. Glijd met de kam over de clip in je natuurlijk haar en klik dicht. Controleer of de hechting ter plaatse goed vastzit. Doe dan het zelfde met de clips die rechts en links aan het haarnetje zitten.

5.Zorg ervoor dat het haarnetje plat op je hoofdhuid ligt en vast aanvoelt.

6. Maak nu het vastgemaakte haar boven die lijn los en gebruik opnieuw de kam om een nieuwe horizontale lijn te maken zowat anderhalve tot 2,5 cm boven de eerste vastgemaakte extension. En opnieuw ga je het natuurlijke haar dat zich boven deze lijn bevindt, vastmaken zodat het er niet voor kan hangen. 

7. Maak nu een nieuw haarnetje vast op dezelfde manier als het eerste. Denk eraan dat je steeds de middelste clip eerst vastmaakt. 

8. Ga zo door met horizontale lijnen te maken en extensions vast te klikken terwijl je dus aan de achterkant van het hoofd naar omhoog gaat.

9. Maak de kleinere zijstukken vast door een horizontale lijn te maken boven het oor en de clips van de haarnetjes op dezelfde manier vast te maken.

10. Gebruik een spiegel om er zeker van te zijn dat geen enkel geweven deel van de haarnetjes zichtbaar is. Ziezo, klaar is Kees. Je kan nu een stijltang of een krultang gebruiken om jouw hair extensions in vorm te brengen.

Zo kan je in korte tijd, een indrukwekkende nieuwe haarstijl ontwikkelen, door er volume, lengte, volheid en kleur aan toe te voegen.

Van de redactie van https://www.oxyextensions.nl.

Voor meer info : klikt u hier