Mathmatch
Image default
Dienstverlening

Oefentherapie mensendieck in Amstelveen

Zoals u waarschijnlijk al wist, bewegen wij als mensen de hele dag door. Maar wat u misschien niet wist is dat zelfs als wij slapen onze spieren allemaal doorwerken! Iedereen heeft zijn eigen houding en manier van lopen, sommige mensen herkent u misschien zelfs aan uw houding! Dat we allemaal onze eigen houding hebben, is goed. Totdat de manier van bewegen klachten gaat geven aan bijvoorbeeld uw rug of nek. Misschien merkt u wel, dat u steeds vaker en erger last heeft van uw rug of nek. Natuurlijk wilt u hiervan af, maar voordat je het kan genezen, is het belangrijk dat je de oorzaak weet. Anders heeft het natuurlijk geen zin. Daar zijn wij, van oefentherapie mensendieck in Amstelveen voor!

Wat is de oefentherapie mensendieck in Amstelveen?

Wat u waarschijnlijk al heeft kunnen opmaken uit de vorige alinea is dat ik therapie geef voor klachten die worden veroorzaakt door een (verkeerde) lichaamshouding, of (verkeerde) manier van bewegen. Maar dit is nog niet alles. Ik geef ook therapie die worden veroorzaakt door spanning en ook voor vrouwen die last van hun rug krijgen door zwangerschap. De therapie begint met een geheel vrijblijvend, en gratis intakegesprek. In dit gesprek doen we ook al een klein onderzoekje waardoor u – en ik- inzicht krijgen in uw klachten. Ook maak ik op dit gesprek foto’s en filmpjes (uiteraard met uw toestemming) waardoor u terug kunt kijken hoe u beweegt, staat, loopt, en daardoor is het voor mij makkelijker uitleggen wat u verkeerd doet, en wordt u daar zelf bewust van. Als u na dit gesprek verder wilt gaan, maak ik samen met u een behandelplan waarin onder andere de doelen staan die u zelf wilt behalen.

Waar is de oefentherapie mensendieck?

Bij ons (Freedom in motion) kunt u terecht voor behandelingen oefentherapie mensendieck in Amstelveen en omstreken. Ook kan dit op uw eigen locatie zoals thuis of op het werk. Dit is erg fijn, omdat we dan op de locatie komen waar u zich het meeste beweegt en hierdoor zien we sneller wat er fout gaat en hoe we dit uiteraard kunnen aanpakken. Ook is het mogelijk om naar onze praktijk in Amstelveen te komen en ook verzorgen wij groepslessen voor de oefentherapie mensendieck in Amstelveen.

Meldt u snel aan op www.freedominmotion.nl voor het gratis intakegesprek!

Voor meer info : klikt u hier