Mathmatch
Image default
Dienstverlening

Schoonmaakbedrijf voor particulieren

Heeft u een drukke dag gehad? Schoonmaakbedrijf voor particulieren en bedrijven, Prima Cleaning Interieurverzorging, zorgt ervoor dat u zich in ieder geval niet hoeft bezig te houden met de schoonmaak van uw huis.

Thuiskomen en direct ontspannen

Kom thuis in een fris huis met vlekkeloze ramen, een glanzende badkamer, een fris bed en gestreken was in uw linnenkast. Geef u zelf de tijd om bij te komen na een drukke dag en maak gebruik van ons schoonmaakdiensten voor particulieren. 

Schoonmaken met preciezie 

Een verzorgd en schoon huis zie je af aan de details. Net even dat ene hoekje in het raam meenemen en ook het stof weghalen onder de bank en ver achter die kast. Daarom werkt Prima Cleaning met speciaal opgeleide schoonmakers en werken we met professionele schoonmaakproducten die helpen bij een grondige reiniging van uw huis. Onze schoonmakers maken bij u schoon wanneer het u het beste uitkomt. Het is niet nodig om voor onze schoonmakers thuis te blijven. Zo kunt u de hele dag bezig zijn met wat u op deze dag belangrijk vindt. Wij regelen de rest. 

Wat we schoonmaken 

Prima Cleaning Interieurverzorging regelt onder andere de schoonmaak van badkamers, sanitair, keukens, het verschonen van bedden, de strijk, afwas, het afstoffen en stofzuigen. U kunt Prima Cleaning inzetten voor eenmalige schoonmaakwerkzaamheden. Bijvoorbeeld na een feestje of voor een grondige lente schoonmaak van uw woning. Maar we verzorgen ook dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaakwerkzaamheden bij u thuis. 

Meer informatie 

Wil u meer weten over de diensten van schoonmaakbedrijf voor particulieren Prima Cleaning Interieurverzorging? Kijk dan op onze website. We verzorgen ook specialistische reiniging en schoonmaak voor bedrijven. 

Voor meer info : klikt u hier