Mathmatch
Image default
Dienstverlening

Soorten autopech & wat te doen

Wanneer u een auto heeft en in deze rijdt kunnen zich altijd verschillende soorten autopech voordoen. Wilt u weten welke situaties er allemaal kunnen gebeuren en wat u kunt doen? Lees dan verder.

Accu leeg

Het kan helaas zo zijn dat u een keer de lichten van uw auto aan heeft laten staan. De kans is dan groot dat uw auto de volgende dag niet meer opstart door de lege accu. Dit is een van de meest voorkomende problemen voor automobilisten. Door dit op te lossen is het belangrijk dat u altijd een startkabel bij u heeft te een goede auto

Klapband

Een klapband is iets wat ons allemaal kan overkomen, maar vaak erg eng is. Wanneer u bijvoorbeeld op de snelweg dit krijgt dient u altijd meteen uw veiligheidslampen aan te zetten en de auto rustig naast de snelweg te zetten. Ga achter de vangrail staan en bel pechhulp. Pechhulp in Rotterdam zal erg snel bij u zijn. Pechhulp in Rotterdam komt namelijk vaker voor aangezien daar meer automobilisten rijden, er zijn dus vaker dit soort incidenten. Blijf altijd bij uw auto in de buurt.

Uitgesloten

Het kan helaas gebeuren dat u zichzelf een keer buiten uw eigen auto sluit. Dit kunt u sowieso voorkomen door altijd een reserve sleutel binnenshuis te bewaren. Wanneer u dit niet heeft gedaan zit er helaas niks anders op dan of de deur te laten openbreken of de ruit van uw auto in te laten tikken.

Brandstof

Het overkomt mensen ook wel eens dat ze niet goed opletten en per ongeluk de verkeerde brandstof tanken. Wanneer dit gebeurd dient u zo snel mogelijk pechhulp in te schakelen. U kunt dit zelf hoogstwaarschijnlijk niet oplossen namelijk. Uw brandstoftank dient namelijk volledig leeggepompt te worden.

https://sleepdiensttotaal.nl/sleepdienst-rotterdam/