Mathmatch
Image default
Dienstverlening

Verse frites

Aviko is dé leverancier van verse frites voor uw restaurant, cafetaria of instelling. De kwaliteit van de verse frites staat bij ons hoog in het vaandel. Voor het produceren van uw verse frites maken wij gebruik van zorgvuldig geselecteerde aardappelen, kwaliteit staat bij Aviko hoog in het vaandel.

Ruim 50 jaar ervaring met verse frites heeft er toe geleid, dat Aviko alle kennis van en ervaring heeft met het produceren van de lekkerste frites. Deze kennis hebben wij ingezet om tot een compleet, kwalitatief hoogwaardig assortiment verse frites te komen. Elk verse frites product biedt uw gasten meer smaak, lagere kosten en meer kans op winst. 

Verschillende soorten verse frites

Het assortiment verse frites van Aviko bestaat uit verschillende fritesvarianten. U kunt naar hartenlust variëren en uw gasten keer op keer verrassen. De Pure & Rustic Fries zijn bijvoorbeeld uniek door het behoud van de oorspronkelijke schil en daardoor een aanrader bij steakgerechten, hamburgermenu’s en andere gerechten van de grill. 

Verse frites in verschillende snijmaten 

Naast de verschillend soorten verse frites, biedt Aviko ook verschillende snijmaten, van 7mm tot zelfs 14mm. Aviko gebruikt bij de productie van haar verse friet ook verschillende snijtechnieken. De Steakhouse frites hebben bijvoorbeeld een dikkere snijmaat en zijn daardoor wat grover. De Kreukelfrites hebben zijn unieke zigzaggende vorm door de speciale snijtechniek die Aviko toepast. 

De Oerfriet van Aviko 

De Oerfriet van Aviko staat voor ECHT (H)EERLIJK HOLLANDS. Het beste van Nederlandse bodem. De Oerfriet van Aviko is niet alleen puur, vers en (h)eerlijk. Ook is de Oerfriet ambachtelijk en goudbruin van kleur. Aviko biedt niet alleen constante kwaliteit, maar ook een uniek product. Daarnaast heeft de Oerfriet een eigen snijtechniek, waardoor kleine stukjes zichtbaar worden. 

Je kunt zoveel meer met verse frites van Aviko

Door het brede assortiment verse frites kan de wens van iedere gast vervuld worden. Aviko streeft er naar om voor iedere cafetaria, instelling en restaurant een smaakvolle beleving voor gasten te creëren. Wij ondersteunen en inspireren u en uw personeel graag met verrassende recepten en frituurtips. Kortom: u kunt zoveel meer met Aviko!

 

Voor meer info : klikt u hier