Mathmatch
Image default
Electronica en Computers

Een laptophoes om jouw laptop te beschermen

Heb jij net een mooie nieuwe laptop, die je elke dag meenement naar school, werk of stage en die je steeds weer inpakt en uitpakt in je tas? Dan is een laptophoes een zeer handig accessoire om de laptop in op te bergen, zodat deze tijdens het vervoeren niet beschadigd raakt door het stoten en bewegen in je tas (of voor sommigen zelfs los op de achterbank van de auto!).

Een laptophoes is slechts een zeer kleine investering om jouw dure laptop in perfecte conditie te houden en er zo lang mogelijk van genieten. Je wil er niet ineens achter komen dat je laptop niet meer wil opstarten door het stoten, vlak voordat je een belangrijk project moet inleveren. Nou is het altijd handig om al je bestanden in de cloud op te slaan, maar toch wil je je laptop op dat moment beschikbaar hebben om nog wijzigingen te kunnen maken en het op je eigen vertrouwde computer af te kunnen ronden.

Daarnaast is een laptophoes ook een erg leuk cadeau voor iemand, iedereen kan deze namelijk wel gebruiken. Wie heeft er tegenwoordig nou geen laptop in huis? Het leuke hieraan is dat er ook veel verschillende maten en prints op de markt zijn, zodat je altijd een leuke passende hoes vindt voor diegene waarvoor je op zoek bent naar een cadeau.

Of je nou een grappige hoes wil met hondenpootjes print of grappige quote, een laptophoes 14 inch of juist een grotere of kleinere maat, bij Sleevy vind je ze allemaal online!