Mathmatch
Image default
Financieel

Boekhoudprogramma’s voor ZZP’ers eenvoudig vergelijken

Er zijn ook een behoorlijk aantal boekhoudprogramma’s voor zzp’ers op de markt, kijk ook eens bij boekhoudprogramma zzp vergelijken. Hier vind je de verschillende boekhoudprogramma’s voor zzp’ers en de voordelen en nadelen van elk programma. Lees ook reviews van andere gebruikers van de pakketten om een goed beeld te krijgen van de bruikbaarheid voor jouw onderneming. Daarmee kun jij als ZZP’er eenvoudig een keuze maken voor het boekhoudprogramma dat het beste bij jou past en met een proefperiode uitproberen of dit inderdaad het geval is.

Hier wordt ook duidelijk wat de verschillen zijn met een standaard boekhouding in Excel en waarom je juist wel voor een handig boekhoudprogramma zou moeten kiezen. Voor zowel Windows als voor Apple producten zijn er geschikte programma’s te vinden die op alle diverse platformen als iPads, tablets of smartphones gebruikt kunnen worden. Zo kun je altijd en overal je administratie bijhouden en bijvoorbeeld direct na een zakelijk aankoop je bonnetje registreren en uploaden. Dat scheelt een hoop papierwerk en administratie achteraf, tijd die je veel beter aan je eigen bedrijf kunt besteden. Daarmee verdien je het gebruik van een boekhoudprogramma al razendsnel terug!

Boekhoudsoftware vergelijken kan heel eenvoudig en overzichtelijk op de website van boekhoudprogramma-vergelijken.com. Zo heb je direct een overzicht van de functionaliteiten, kun je reviews lezen over het gebruik van de software en de behulpzaamheid van de klantenservice en heb je duidelijke handvaten bij de keuze van jouw online boekhoudprogramma. Budget is dan ook geen probleem hierbij, vanaf €7,95 per maand heb je al een goed boekhoudpakket. Bij dit betreffende pakket van e-Boekhouden heb je ook nog eens een gratis proefperiode van maar liefst 15 maanden. Dat geld haal je er dus dubbel en dwars uit!

 

Voor meer info : klikt u hier