Mathmatch
Image default
Financieel

Koop BTC – PROS & CONS

  Er zijn veel internetmarktplaatsen die Paypal nu toestaan om Bitcoin van u te kopen. Het kan een beetje gecompliceerd zijn, maar is nog steeds onmogelijk. Een reden is moeilijk om rechtstreeks via internet te kopen, is omdat veel valse online kosten kunnen ontstaan vanwege gehackte of scam-accounts. Een andere reden is dat het gebruik van deze Internet Payment System Systems volledig omkeerbaar is en Bitcoin is niet.

 

Wanneer u Bitcoins online koopt, moet u in feite iemand anders betalen om een online betalingssysteem te bedienen. Deze bedrijven worden uitgevoerd door ondernemers van derden die winst maken van het accepteren en voeren van transacties voor deze verschillende valuta’s. Het leuke van het gebruik van Paypal om bitcoins te kopen, is dat je niet met een tussenpersoon hoeft te gaan. Echter, een belangrijk ding dat u moet weten voordat u besluit om deze methode te gebruiken, is dat de website waarschijnlijk u kosten in rekening wordt gebracht. Er zullen ook enkele beperkingen zijn voor het aantal transacties dat u in een maand kunt uitvoeren, evenals een minimumontwikkelingsbedrag.

 

De meeste websites waarmee u Bitcoins kunt kopen, kunnen u met hen drie dingen met hen doen. Ten eerste kunt u ze meteen doorbrengen; Een ander ding dat je kunt doen, is ze doorbrengen met een toekomstige transactie. Dit wordt gebruikt door mensen die in cryptos investeren, zoals zichzelf of mensen die in overweging nemen in deze toekomstige vorm van geld.

 

Dus welke van deze is de beste manier om bitcoins te kopen? Naar mijn mening is het gebruik van de huidige platforms die worden aangeboden door verschillende uitwisselingen en providers de beste manier om ze te kopen. Met behulp van een makelaar of handelsplatform is prima als u alleen investeert. Als u van plan bent om te investeren met vrienden of gezinnen, is een platform waarschijnlijk de beste manier om te gaan. Houd echter in gedachten dat deze platforms beperkingen hebben.

U kunt bijvoorbeeld geen bestellingen plaatsen met de bedoeling om een bepaalde hoeveelheid munten te verkopen.

 

De reden dat ik u aan het gebruik adviseert De site voor Exchange Providers is vanwege de aangeboden voordelen. Met dit platform betaalt u geen commissies of belastingen. Dit is een groot voordeel, vooral als u zich nog in de Verenigde Staten of andere landen bevindt die belastingen op dividenden heffen. Bovendien wordt u geen transactiekosten in rekening gebracht. Dit zijn twee van de meest populaire voordelen die veel van de leidende uitwisselingen worden aangeboden.

 

Toch zijn er enkele nadelen wanneer u Bitcoins koopt. Een van de grootste nadelen zijn de gebruikers die een portefeuille-service van een derde partij gebruiken om hun account te financieren. Gebruikers van dit soort diensten ervaren meestal vertragingen bij het ontvangen van hun betaling. Ook zijn er vergoedingen in verband met dergelijke diensten, evenals bescherming tegen hacking, die beide afwezig zijn met de uitwisselingen.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl