Mathmatch
Image default
Financieel

Wat is de beste crypto exchange?

Wie is er nog niet op de hoogte met bitcoins? Tegenwoordig wordt er gedacht dat bitcoins niks meer oplevert. Maar, dat is niet waar. Wil je meer over bitcoins weten? Dan is het slim om te beginnen met een goede handelsplek. Voor wie in crypto belegt weet dat het belangrijk is om te zorgen voor de beste crypto exchange. Oftewel bij je moet weten bij wie je bitcoins koopt. Je wilt natuurlijk een goede deal sluiten, zodat je er geld mee kunt verdienen. In dit artikel lees je over de beste crypto exchange.

Bitvavo

Wie zijn dan nu de beste plekken waar je bitcoins voor een goede prijs kunt kopen? Oftewel welke brokers zijn geschikt? Er zijn verschillende platformen waar je bitcoins kunt kopen. Zo heb je Bitvava, Litebit en BTC direct.

Wil jij waar voor je geld? Dan is Bitvavo een goede aanrader. Dit is een platform die zowel geschikt is voor ervaren mensen als voor beginners. Dus hier heb je ook de kans om mooi in te kunnen groeien. Het nadeel van litebit is dat het niet zo geschikt is voor ervaren gebruikers. En BTC direct? Die is ook niet geschikt voor de ervaren gebruikers.

Bij Bitvavo is een Nederlandse broker. Er zijn geen creditbetalingen mogelijk. Er zijn bij Bitvavo maar liefst 50+ verhandelbare munten die je simpel via IDEAL kunt kopen. Daarnaast zijn er nog zeven betalingsmethoden die door Bitvavo worden geaccepteerd. Dat maakt het natuurlijk zeer gebruiksvriendelijk. Fiat wordt niet geaccepteerd. De kosten van Bitvavo? Dat is 0,25% tot 0,30% per trade.

Is het nu ook nummer 1 van de crypto exchange? Dat is niet zo zonder meer te zeggen. Het hangt ook een beetje van jouw wensen af. Daarom is het verstandig je er eerst goed in te verdiepen.

Hoe start je?

Je kunt je eenvoudig op de website van Bitvavo aanmelden. Stap voor stap wordt aangeven wat bitvavo van jou nodig heeft. De gebruiksvriendelijkheid van de site is goed, dus dit is goed te doen. Het is in het begin slim om eerst gevoel te krijgen in hoe alles werkt. Begin dus met een niet te groot bedrag.

https://review-pagina.nl/