Mathmatch
Image default
Gezondheid

Ongewenst zwanger

Bent u er zojuist achter gekomen dat u ongewenst zwanger bent? Dan staan we bij Beahuis & Bloemenhove kliniek graag voor u klaar. Deze abortuskliniek ik opgericht in 1971 en heeft sindsdien al vele vrouwen behandeld. U kunt bij ons terecht voor het afbreken van de zwangerschap tot 22 weken. Hiervoor worden verschillende methoden gebruikt, afhankelijk van hoe ver uw zwangerschap is gevorderd. Naast medische hulp kunt u bij ons rekenen op begrip, steun en advies. Ons deskundige team doet er alles aan om u op uw gemak te stellen en ervoor te zorgen dat de behandeling zo goed mogelijk verloopt.

Verschillende behandelingen

De abortusbehandeling die u krijgt wanneer u ongewenst zwanger bent, wordt bepaald aan de hand van de duur van uw zwangerschap. Tot acht weken is het mogelijk om gebruik te maken van de abortuspil, waarmee afbreking van de zwangerschap wordt opgewekt. Tot 12 weken kan ook gekozen worden voor een zuigcurettage. Deze behandeling vindt plaats onder lichte narcose of met plaatselijke verdoving. Bij een zwangerschap van 13 tot 17 weken vindt een instrumentele abortus plaats. Wanneer u 18 tot 22 weken zwanger bent, is eerst een voorbereidende behandeling in de kliniek nodig, waarna in de avond de daadwerkelijke abortus kan plaatsvinden.

Meer informatie 

Alle abortusbehandelingen in onze kliniek nemen slechts één dag in beslag. U kunt dus in ieder geval dezelfde dag weer naar huis. Meer uitgebreide informatie over verschillende abortusbehandelingen vindt u op de website van Beahuis en Bloemenhovekliniek. Ook kunt u hier antwoorden op veel gestelde vragen lezen en ervaringen van vrouwen die u voor zijn gegaan in onze kliniek. Om een afspraak te maken kunt u het afspraakformulier invullen, of telefonisch contact met ons opnemen. Ook beantwoorden we graag al uw vragen. Ons team staat voor u klaar om u op te vangen in deze moeilijke periode.

Voor meer info : klikt u hier