Mathmatch
Image default
Tuin en buitenleven

Een buitenverblijf: ook met de wisselvallige dagen buitensporig genieten

Ook dit najaar is het tuincentrum in Roosendaal de plek om uw najaar tuinideeën op te doen. Het brede assortiment toont alle tuin producten die u maar nodig hebt. Maak uw tuin gereed voor de komende seizoenen herfst en winter. De zon maakt namelijk ruimte voor wind en regen dus maak uw tuin gereed met een passende terrasoverkapping, mooi tuinhuis of unieke blokhut. En, in de houthandel in Roosendaal treft u nu het nieuwste assortiment houtsoorten passend bij uw ideeën aan over veranda’s, vlonders of schuttingen. Maak de tuin af met de velen tuinaccesoires verkrijgbaar in de showroom.

De ultieme tuinhuizen van Douglas hout

Of u nu naar een schutting van Douglas houtzoekt of op zoek bent naar een tuinhuisje met veranda.In de showroom treft u het allemaal. Onze medewerkers helpen u graag bij uw tuinideeën. Dit najaar heeft ons tuincentrum in Roosendaal een groot assortiment tuinhuizen van Douglas hout. Met de  beste kwaliteit en prijs verhouding gaan de tuinhuizen van Douglas hout jaren lang mee. Daarbij is het onze specialisatie om maatwerk vakkundig af te leveren en met u mee te denken.

Van specifieke tuin ideeën tot totaal concepten

Het aanpakken van de tuin begint met een kleine verandering of kan een volledige totaal concept zijn. Onze collega’s helpen u graag met intekenen of het monteren van al uw producten. Het vernieuwen van de tuinmeubelen brengt een eerste verschil in het tuinbeeld maar om de tuin echt gereed te maken voor de komende seizoenen is vaak een totaalconcept nodig. Breng eens een bezoek aan de het tuincentrum in Roosendaal en ontdek welke hout soorten uw tuin omtoveren in een waar natuur gebied. Experts dragen Douglas hout in Roosendaal aan, pure kwaliteit voor de beste prijs. Wie wil dat nou niet! Kom snel bij ons langs en laat u  verwonderen, adviseren en met name inspireren. 

https://www.deoudestee.nl/