Mathmatch
Image default
Tuin en buitenleven

Tuinposters

Ben je op zoek naar een unieke manier om je tuin te decoreren? Of ben je op zoek naar kleur in de tuin die er ook in de wintermaanden nog steeds is? Dan kan je kiezen voor tuinposters in de tuin. Een tuinposter is eigenlijk een canvas foto die weerbestendig gedrukt wordt. De poster wordt op ophangsysteem bevestigd en kan je direct in de tuin ophangen. Doordat de poster van weerbestendige materialen gemaakt is verkleurd deze niet. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de kleur vervaagd of verkleurd door de zon. De tuinposters zijn volgend jaar nog steeds mooi om van te genieten in de tuin. Je kan hiermee direct sfeer aan de muur of schutting aanbrengen. Uiteraard mag je van ons ook een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding verwachten. Wij hebben speciaal voor onze klanten een topcollectie samengesteld om aan de muur te hangen.

Maak van een saaie schutting een kunstwerk met tuinposters

Ben je eigenlijk wel uitgekeken op je saaie schutting? Of heb je misschien zelfs een muur in je tuin staan? Dan hebben wij de oplossing met een canvas foto aan de muur. Creëer je eigen stukje Toscane of Provence in je achtertuin. Bepaal zelf de sfeer door er een mooi kunstwerk voor aan de muur van te maken. Dankzij de hoge kwaliteit canvas foto kunnen we zelfs een groot kunstwerk voor aan de muur realiseren. Je krijgt zo een unieke doorkijk in je eigen achtertuin. Uiteraard wordt het doek geleverd met een bijpassend ophangsysteem, zodat je deze eenvoudig aan de muur of schutting kan hangen. De tuinposters worden altijd op een houten frame bevestigd en blijven zo stevig aan de muur bevestigd zitten.

Canvas foto om aan de schutting te hangen

Een tuinschilderij is natuurlijk gewoon een canvas foto. De foto die je bij ons online uitzoekt drukken wij op speciaal weerbestendig canvas. Dit canvas verkleurd niet en blijft het hele jaar door mooi aan de muur hangen. Je kan met onze foto’s echt alle kanten op. Zo kan je kiezen voor een mooi doorkijkje of een natuurfoto om aan de muur te hangen. Daarbij kan je zelf de afmetingen bepalen en uitkiezen wat mooi aan de muur hangt. De Canvas foto wordt op een houten frame gemonteerd dat wel 2 cm dik is. Zo zit je schilderij iets van de muur af en dit geeft een mooi effect aan de foto mee. Ontdek zelf de prachtige foto’s die jij straks aan de muur kan hangen!