Mathmatch
Image default
Webdesign

Bent u bezig met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van webdesign?

Tegenwoordig is ontwikkeling het toverwoord om rekening mee te houden. Iedere dag zijn er nieuwe ontwikkelingen op gebied van technologie en design. Zeker in de wereld van online marketing Eindhoven is het belangrijk op de hoogte te zijn en te blijven van de nieuwste trends. Wat verwachten de experts op dit vlak voor de komende tijd?

Wat zijn deze nieuwste ontwikkelingen en waarom zijn ze zo belangrijk?
Wie als ondernemer een rol van betekenis wil spelen op de markt, moet met zijn of haar bedrijf online vindbaar zijn. Hoogstwaarschijnlijk heeft ook u al een website, maar hoe staat het ervoor wat betreft de inhoud en het uiterlijk vertoon? Hoe relevant is uw website nog? Webdesign Eindhoven houdt zich dagelijks bezig met de nieuwste ontwikkelingen en zet ze hier voor u op een rijtje.

De webdesign trends van 2020!
Sterke contrasten en simpele lay-outs. Het kleurencontrast van uw bedrijf is een groot deel van uw identiteit en uitstraling. Niet alleen in het logo, maar ook op een website is het sterk wanneer deze kleuren terugkomen in het design. Een gebruiker van uw website ziet, door de juiste mix, de balans die een webdesigner wilt creëren. Vaak wil een gebruiker nog wel eens de weg kwijt kan raken door al het onoverzichtelijke en onsamenhangende geweld aan kleuren of stijlen. Door een overzichtelijke lay-out kan uw bedrijf positief opvallen! Dit kan al met een simpel ontwerp, zonder verlies van alle creativiteit of kwaliteit!

Asymmetrische lay-outs. Webdesigners uit Eindhoven beheersen het ‘out-of-the-box denken’ als geen ander. Laat dat nou net een krachtige tool zijn voor het ontwikkelen van een website. Zelf bent u misschien snel geneigd een structuur te zoeken in symmetrie, maar dit is tegenwoordig nogal saai en onopvallend. U wilt gevonden en gezien worden als uniek bedrijf en als een uitdagende denker die de juiste snaar weet te raken! Iemand die de grens opzoekt, maar deze nooit negatief overschrijdt! Kortom, u wilt de juiste balans tussen chaos en structuur en hiermee opvallen met uw lay-out!

Het meeste gaat via de smartphone. Hoewel de desktop (nog) niet compleet verdwenen is, ligt de toekomst bij de kleinere en draagbare schermen zoals onze telefoons. Webdesign Eindhoven is zich maar al te bewust van een mobile-first design. Het is natuurlijk niks nieuws, maar desalniettemin is het belangrijk u te beseffen dat u uw online marketing strategie moet afstemmen op het smartphone gebruik. Een kleinere en compacte omgeving, met een andere werking, uitstraling en ervaring voor de gebruiker! Let dus op teveel tekst, onleesbaar geworden tekst of onduidelijke afbeeldingen!

De volgende stap is online marketing!
Een mooie en functionerende website alleen is niet genoeg. Er gaat een hele online reis van uw potentiële klant aan vooraf, voordat uw website überhaupt gevonden en dus beoordeeld wordt. Een goede online marketingstrategie is dus essentieel! Als ondernemer wilt u natuurlijk goed zichtbaar zijn voor de wereld om u heen. Online Marketing Eindhoven is ook op dit vlak uitstekend op de hoogte over wat het beste werkt, voor u en uw bedrijf! Door content op de juiste manieren en momenten te gebruiken, kan de zoekmachine (complexere) zoekopdrachten beter begrijpen. Ook interactieve content speelt hierbij een belangrijke rol!

Voor meer info : klikt u hier