Mathmatch
Image default
Aanbiedingen

Zadelkrukshop met goedkope zadelkrukken

Zadelkruk goedkoop!

 

Goedkope zadelkrukken van goede kwaliteit met twee jaar garantie vindt u bij Tabouret Benelux! Wij hebben ons assortiment verrijdbare krukken met zeer veel zorg samengesteld en zijn inmiddels uitgegroeid tot dé specialist in Nederland en België van betaalbare zadelkrukken met topkwaliteit. Onze krukken op wielen zijn de beste in hun prijsklasse en zijn alle geschikt voor intensief gebruik. Koop nu veilig en voordelig met onze 14 dagen niet goed geld terug garantie uw ergonomische zadelkruk

Zadelkruk rugklachten

In diverse beroepsgroepen is men door de aard van de werkzaamheden gedwongen om veelvuldig in dezelfde houding te werken. Door middel van diverse onderzoeken is nu vast komen te staan dat dit veel lichamelijke klachten kan veroorzaken. Zo is er een bovengemiddelde uitval van medewerkers in de kappersbranche. Veel kappers hebben last van rugklachten en klachten aan armen, nek en polsen maar ook bij nagelstylisten, pedicures en visagisten komen RSI klachten voor.

 

Naast de langdurig repeterende bewegingen die tijdens de werkzaamheden worden gemaakt zijn de werkdruk, werkhouding en werkduur vaak mede schuldig aan de klachten. Zo is er vaak te weinig tijd voor een pauze en is de werkplek niet goed ingericht. Om onnodige lichamelijke klachten te voorkomen is het belangrijk dat werkplekken aangepast zijn aan de individuele werknemer.

Zadelkruk aanschaffen? De beste keuze voor uw rug!

Buiten de diverse aanpassingen op de individuele werkplek moet er extra aandacht geschonken worden aan het gebruikte zitmeubel. Het juiste zitmeubel kan onnodige lichamelijk klachten voorkomen. Fysiotherapeuten adviseren mensen die veelvuldig in dezelfde houding staan of zitten om een zadelkruk te gebruiken. Deze lichte kruk op wielen heeft ten op zichte van andere krukken een bijzondere zitting. Visueel gezien lijkt deze op een fiets of paardenzadel. De ergonomische vorming zorgt er voor dat de gebruiker in een actieve en natuurlijke houding gaat zitten. Groot voordeel van deze werkhouding is dat de bekken automatisch in de goede stand komen te staan en dat de doorbloeding naar de bovenbenen wordt gewaarborgd. Hiernaast wordt men minder snel moe en zal geconcentreerder kunnen werken. In verschillende beroepsgroepen zoals kappers, schoonheidsspecialisten, verplegend personeel maar ook steeds meer op kantoor is de zadelkruk een welkom hulpmiddel ter voorkoming van klachten. Voor zowel werknemers die gewoonlijk hun werkzaamheden staand en/of zittend te verrichten is het naast het gebruik van een zadelkruk verstandig om zoveel mogelijk hun werkhouding te wijzigen. Ga dus geen uren achter elkaar alleen maar zittend of staand je werkzaamheden doen. Wissel af! 

Tabouret Benelux voor uw verrijdbare kruk

Tabouret Benelux heeft naast zijn grote keuze in betaalbare zadelkrukken ook een ruim assortiment zadelstoelen en tabourets. Onze producten zijn alle dankzij een betrouwbare gasveer traploos in hoogte verstelbaar zodat de perfecte zithoogte gegarandeerd is. Vanzelfsprekend zijn de producten voorzien van soepel lopende zwenkwielen waardoor de krukken op de werkplek makkelijk te verplaatsen zijn. Al deze krukken op wielen zijn van professionele kwaliteit en staan garant voor jarenlang zitplezier.

Tabouret Benelux maakt kwaliteit betaalbaar!

E-mail: info@tabouretbenelux.com

Telefoon: 033 – 7850399

Voor meer info : klikt u hier