Mathmatch
Image default
Beauty en verzorging

Op zoek naar een hamam strandlaken?

Uw plaats op het strand of aan het zwembad bedekt u natuurlijk met een strandlaken. Een simpel badlaken kan natuurlijk ook, maar op een groter strandlaken heeft u meer ruimte. Daarnaast zijn strandlakens extra vrolijk van kleur en/of print, dat maakt het zomerse gevoel helemaal compleet.

Steeds meer mensen verruilen hun strandlaken voor een hamamdoek. U ook? We vertellen u graag waarom dat een uitstekende keuze is, zodat u een prachtig hamam strandlaken voor uzelf en uw gezin kunt uitkiezen.

Wat zijn hamamdoeken?

Hamamdoeken vinden hun oorsprong in de Turkse badhuizen. In deze ontmoetingsplaatsen werden de doeken gebruikt als omslagdoek en droogdoek. De doeken zijn heerlijk zacht, dun en groot, waardoor ze ook erg populair zijn in Westerse sauna’s en wellnessresorts. De liefde voor de hamamdoek is inmiddels zo groot, dat ze vele toepassingen kent. Kijk maar eens goed om u heen hoe vaak u ze ziet als picknickkleed, in de sauna, op het strand of zelfs als dekentje op de bank voor de televisie. Dat is wellicht vaker dan u denkt, en geheel terecht!

De voordelen van een hamam strandlaken

Door uw gewone strandlaken te vervangen door een hamam strandlaken, zal u snel de vele voordelen ervan ervaren. Uiteraard zien de hamam strandlakens er prachtig uit. Denk aan mooie kleuren, prints waar u vrolijk van wordt en fijn afgewerkt met schitterende details. Hamamdoeken stralen luxe uit, zo ook onze hamam strandlakens. Daarnaast zijn onze hamam strandlakens lekker groot, zeker een tweepersoons hamam strandlaken is heerlijk van formaat. Door de dunne stof blijft het gewicht echter laag. Zo hoeft u minder bagage te tillen en het scheelt ook nog eens veel ruimte in uw tas of koffer. Ideaal voor vakantie of een dagje uit dus. Bovendien drogen hamam strandlakens een stuk sneller dan strandlakens van bijvoorbeeld badstof. Hamam strandlakens zijn binnen een uur droog, een badstof handdoek heeft daar vaak meer dan een nacht voor nodig.

Onze hamam strandlakens zijn er van verschillend materiaal

Smaken verschillen en dat geldt ook voor het type hamam strandlaken waar jouw lichaam blij van wordt. Misschien vindt u het fantastisch dat een hamam strandlaken meteen het overtollige vocht absorbeert en snel droogt. Dan kiest u voor katoen. Speelt duurzaamheid en een super zachte doek bij u een belangrijkere rol? Dan bent u helemaal blij met een bamboe hamamdoeken. Welk materiaal of welke afmeting u ook kiest, wij hebben het perfecte hamam strandlaken voor u in ons assortiment!

https://badgoedtextiel.nl/hamamdoeken/hamam-strandlaken/