Mathmatch
Image default
Bedrijven

Kleine keuken inspiratie

Kleine keuken inspiratie

Als je een kleine keuken hebt, kies dan voor lichte kleuren en glanzende materialen om de ruimte groter te laten lijken. Gebruik bijvoorbeeld zwevende kasten of plaats ze op poten zodat meer van de vloer zichtbaar is. Je kunt ook wat lege ruimte houden door voorwerpen iets onder het plafond te plaatsen als er genoeg hoogte is in je kleine ruimte. Zo niet, dan kunt u overwegen om voorwerpen op een lagere hoogte dan normaal te plaatsen om een illusie-effect te creëren!

Eetkamer inspiratie

Bij het inrichten van uw eetkamer kunt u nadenken over hoe u deze wilt gaan gebruiken. Als het gezin hier bijvoorbeeld elke avond na een lange dag op het werk of op school gaat eten, dan zullen eenvoudige maar elegante meubels het leven voor iedereen gemakkelijker en comfortabeler maken. Als deze kamer echter voornamelijk gebruikt gaat worden voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen of een kerstdiner met vrienden en familie van buiten de stad, dan zijn luxe decoraties zoals kroonluchters gemaakt van edelstenen veel beter geschikt dan iets dat maar een beetje duur is.

Ronde eettafel

Overweeg je om van de rechthoek tafel af te stappen? Een rechthoekige eettafel kan vaak een praktische optie zijn vanwege zijn vertrouwdheid, maar we zien steeds vaker ronde eettafels in Nederlandse interieurs! Laat ons vertellen waarom je zou moeten overwegen om die rechthoeken weg te doen en kijk eens naar deze manieren waarmee ze je hoogstwaarschijnlijk zullen overtuigen… Hier zijn drie redenen die deze mogelijke keuze nu al superaantrekkelijk maken:

  1. De ronde tafel is veelzijdig, waardoor hij perfect is voor grote bijeenkomsten of gezellige familiediners.
  2. Het is trendy en stijlvol;
  3. Handig – niet meer stoten op stoelhoeken wanneer gasten zich proberen te wringen op uw volgende feestje

Vintage interieur

Een vintage interieur biedt een unieke sfeer voor uw huis. Vintage stijl kan worden bereikt door het gebruik van oude meubels en accessoires die worden gevonden in kringloopwinkels of vintage winkels, maar je kunt ook nieuwe meubels kopen met een retro look om hetzelfde effect te bereiken. Door moderne stukken te mixen in een anders nostalgische kamer creëer je persoonlijkheid terwijl je toch verfijnd blijft.

https://www.homemeubels.nl/blog/kleine-keuken-inspiratie/