Mathmatch
Image default
Electronica en Computers

De beste volume licentie voor ieder bedrijf

Is uw bedrijf op zoek naar een nieuwe software licentie of wilt u weten wat de mogelijkheden hiervoor zijn? Kijk dan eens naar een volume licentie. Dit is een licentie die meerdere keren geïnstalleerd kan worden op meerdere computers en waarvoor u maar één licentiecode hoeft te gebruiken. Deze licenties zijn in verschillende vormen beschikbaar, zoals Veeam en Citrix en zijn zeer geschikt voor diverse bedrijven. OnnIT is een onafhankelijke adviseur op het gebied van ICT die gespecialiseerd is in volume licenties. Dit bedrijf kan u alles vertellen over dit product en geeft u eerlijk advies.

Kies uit verschillende merken

De specialisten van OnnIT weten dat software heel belangrijk is voor iedere organisatie. Daarom zit u niet vast aan één merk voor uw nieuwe volume licentie. U heeft de keuze uit een uitgebreid assortiment met diverse topmerken. Op deze manier koopt u een volume licentie van het merk dat het best past bij uw bedrijf. Er zijn diverse licenties op de markt in verschillende soorten en maten. U heeft de mogelijkheid om een volume licentie te kopen die nooit verloopt of u kunt er een huren. Zo is een volume licentie van Citrix geschikt voor organisaties met vijf gebruikers of meer. Naast Citrix kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor de volgende merken:

  • RES
  • Adobe
  • Oracle
  • Veaam
  • VMware
  • Microsoft

Laat u goed informeren

Wanneer u wilt achterhalen welke volume licentie het best bij uw bedrijf past, moet u rekening houden met een aantal factoren. Zo moet u denken aan de grootte van uw organisatie. Niet iedere licentie is namelijk geschikt voor veel of weinig gebruikers. Kijk ook goed naar de voorwaarden van iedere licentie, onder andere die over contractduur. Wanneer u een volume licentie aanschaft via OnnIT krijgt u advies van experts, waardoor een miskoop voorkomen wordt. Bovendien profiteert u dan van aantrekkelijke kortingen, mogelijk gemaakt door hoge inkoopvolumes. Neem contact op met dit bedrijf en ontdek alle mogelijkheden.

https://onnit.nl/