Laptop kopen: let goed op het toetsenbord

Mathmatch

Een laptop kopen betekent goed opletten. Soms op voor de hand liggende zaken. Iedereen let natuurlijk op zaken als het formaat van het scherm en de specificaties. Er is echter nog iets op het gebied van het formaat van de laptop waar u op kunt letten en dat is het toetsenbord. Laptops met verschillende afmetingen hebben vaak verschillende soorten toetsenborden. Voor iemand die intensief werkt, kan het belangrijk zijn om een bepaald type toetsenbord te hebben.

Een laptop kopen met een volwaardig toetsenbord

Lang niet elke laptop heeft een volwaardig toetsenbord. Natuurlijk beschikt elke laptop over een toetsenbord met “qwerty” indeling, dus typen is geen probleem, maar het numerieke blok, of beter gezegd: het ontbreken daarvan, kan voor sommige gebruikers een verschil maken.

Werkt u veel met getallen, bijvoorbeeld met spreadsheets, dan is het handig om aan de rechter zijde van het scherm het numerieke blok te hebben, net zoals op een keyboard dat u voor een desktop computer gebruikt. Hiervoor komt u al gauw uit bij laptops van 17 inch. Sommige laptops van 15 inch beschikken ook over een volwaardig toetsenbord, maar wilt u een laptop kopen van 15 inch of kleiner, dan is de kans groot dat het numerieke blok aan de rechterkant ontbreekt.

Een HP laptop kopen met volwaardig toetsenbord

U kunt altijd HP laptops met volwaardig toetsenbord vinden. HP laptops onderscheiden zich door een sublieme kwaliteit en een grote diversiteit. Wat uw budget ook is en wat uw wensen ook zijn, bij Electrocorner vindt u altijd HP laptops die bij u passen. Een HP laptop kopen betekent profiteren van jarenlange ervaring en bewezen kwaliteit. Mocht u een HP laptop kopen die niet over een volwaardig toetsenbord beschikt, onthoud dan dat op alle HP laptops externe apparatuur kan worden aangesloten, zo ook toetsenborden.

https://www.electrocorner.be/