Mathmatch
Image default
Zakelijke dienstverlening

Duurzaam verpakkingsmateriaal voor een minimale impact om het milieu

De houdbaarheid van groente en fruit kunt u verlengen door te kiezen voor duurzaam verpakkingsmateriaal. Zowel consumenten als bedrijven kiezen steeds vaker voor milieuvriendelijke oplossingen. Ook wanneer groenten en fruit verpakt worden, wordt gezocht naar een productverpakkingscombinatie met minimale milieu-impact. Verpakkingen zorgen ervoor dat groente en fruit langer houdbaar blijven en tijdens de reis niet beschadigen. Wilt u stevige verpakking voor uw groente en fruit, maar dan wel duurzaam? Maak dan kennis met Euro West!

Een specialist in duurzaam verpakkingsmateriaal

Euro West is in 1970 begonnen als groothandel in groente en fruit en is zich later gaan specialiseren in duurzaam verpakkingsmateriaal. Zij hebben ons naast het verpakken, inkopen en ompakken van groente en fruit ook gespecialiseerd in het rijpen van deze levensmiddelen. Hierdoor kunt u werkelijk alle arbeidsintensieve handelingen aan hen overlaten, en heeft u zo meer tijd over voor de core business van uw bedrijf. Euro West is uw partner op het gebied van versverpakkingen en kan al uw groenten en fruit voorzien van recyclebare verpakkingen op maat. Wilt u slechts één product laten verpakken of een hele vrachtwagen vol? Wat uw wensen ook zijn, hun team staat altijd voor u klaar! Met hun uitgebreide assortiment aan verpakkingen, hebben zij altijd een variant die bij uw product past. Denk hierbij aan onder andere:

  • Netlon
  • Girsack
  • Flowpack
  • Foodtainer

Neem contact met hen op

Heeft u interesse in hun diensten of heeft u vragen over de recyclebare verpakkingen voor groenten en fruit die zij aanbieden? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van dit bedrijf en ze vertellen u graag meer over het duurzaam verpakkingsmateriaal dat zij aanbieden.  Wanneer u uw groente en fruit door hen wilt laten voorzien van duurzame verpakkingen, vragen zij om uw wensen aan hen door te geven. Vervolgens zetten zij alles op alles om dit te realiseren!

 

https://www.euro-west.nl/