Mathmatch
Image default
Dieren

Kapotte tuin door mollen

Wanneer u last heeft van mollen in uw tuin kan een goede mollenklem goed helpen bij het oplossen van dit probleem. Wij begrijpen dat het mega vervelend is als er mollen in uw tuin of weiland leven. De vele molshopen zien er niet mooi uitmaken gevaarlijke gaten voor de dieren en verwoesten de grond of planten. Het is logisch dat u van dit probleem af wilt, maar hoe pakt u dat nou aan? Wij bieden een mollenklem aan die u neer kunt zetten op uw grondgebied. De mollenklem maakt de mol in één keer dood, mits deze goed wordt geplaatst.

Hoe plaats je de klem?

Het is erg belangrijk dat de mollenklem goed wordt neergezet, anders kan de mol het overleven. Hij zal dan zwaar gewond raken en erg veel pijn lijden. Een snelle dood is wat we het beestje gunnen, dat is in dit opzicht nog het meest diervriendelijk. De mollenklem moet geplaatst worden in de gang van een mol. De kunst is dus om op te zoeken waar hij zijn gangen gegraven heeft. De klem aan de oppervlakte of naast de hoop zetten heeft geen enkele zin. Wanneer de klem op de juiste plek staat zal er vanzelf een moment zijn dat de mol door zijn gang loopt en zo in de val wordt gelokt.

De beste oplossing

De mol zal niet kunnen ruiken dat jij de klem hebt geplaatst en aangezien hij blind is, kan hij het ook niet zien. Hierdoor zal je relatief snel de mollen kunnen vangen. Doordat de mollenklem de mol dood maakt is deze manier van bestrijden ook nog eens een van de effectiefste manieren. Wij begrijpen dat het niet al te leuk is om te doen, maar dit is wel het beste voor u en de tuin. Deze manier is ook het fijnste voor de dieren en is beter dan bijvoorbeeld vergif waardoor ze een langzame dood sterven. Wanneer u twijfelt of u de klem goed kan plaatsen kunt u altijd hulp aan ons vragen.