Mathmatch
Image default
Entertainment

Waar kun je online geldprijzen winnen met poker?

Als je graag wat wilt verdienen met pokeren, is het belangrijk dat je weet waar je je moet melden voor de grote toernooien. Als je even googelt, lijkt het misschien alsof er volop keus is, maar dat is vaak schijn. In Nederland moeten websites die kansspelen aanbieden namelijk een vergunning hebben. Tot nu toe zijn er maar tien sites die een vergunning gekregen hebben. Dat betekent dat de kans dus heel groot is dat je door simpelweg te googelen, op een site terechtkomt op een pagina waar jouw digitale veiligheid niet gegarandeerd is. Om dit alles te vermijden, zetten wij hier een aantal handige tips uiteen zodat je veilig kunt pokeren en hopelijk mooie geldprijzen kunt winnen.

 

Let op de vergunning

Er zijn op het internet meerdere grotere kansspelwebsites. Deze hebben echter niet allemaal een vergunning. De Nederlandse Kansspelautoriteit heeft slechts tien sites een vergunning verstrekt. Wil je graag online gaan pokeren, dan kun je terecht op www.ggpoker.nl. Omdat deze site een vergunning heeft gekregen, kun je er zeker van zijn dat je met een professionele partij te maken hebt die zich aan de regels houdt. Ook voldoet deze partij aan de regels omtrent het ontwikkelen van een gokverslaving: mocht je meer spelen dan gezond voor je is, dan krijg je hier bericht van. Zo blijft online spelen leuk en zal het niet tot problemen leiden. Bovendien kun je er zeker van zijn dat je privacy beschermd wordt op een site met een vergunning en dat je in een veilige betaalomgeving je geld kunt overmaken.

 

Maak een account op de site

Als je besluit te gaan pokeren op de site GGpoker dan moet je een account aanmaken. Hierbij geef je aan dat je tenminste 18 jaar oud bent en dat je op de hoogte bent van de regels. Vervolgens geef je een nickname op en maak je een avatar. Je account moet geverifieerd zijn om ook geld van je account op te kunnen nemen. Vandaar dat je ook altijd een identiteitsbewijs moet kunnen overhandigen en je woonadres moet opgeven. Is je account gereed, dan kun je geld gaan storten. Dit geld kun je inzetten wanneer je gaat pokeren. Je kunt profiteren van mooie bonussen bij ieder spel. Lees daarom de voorwaarden altijd even goed door.

 

Schrijf je in voor een toernooi

Als je een ervaren pokeraar bent, kun je je gaan inschrijven voor een toernooi. Aan keus geen gebrek want je kunt uit vele spellen kiezen. Heb je nog weinig ervaring? Kijk dan eerst eens bij de Poker School. Hier kun je leren hoe je moet pokeren en je kunt hier kennismaken met de diverse technieken die er zijn om dit spel te spelen. Ben je klaar voor het grote werk, schrijf je dan in bij een toernooi dat je aanspreekt.