Mathmatch
Image default
Entertainment

Zal je ooit nog Hardwell als DJ kunnen boeken?

2 jaar geleden kondigde Hardwell, echte naam Robbert van de Corput, aan dat hij op pensioen gaat. Hardwell vertelde dat hij een ‘pauze’ nodig had vanwege het touren en constant presteren. Hardwell vond het tijd dat hij meer gaat genieten van het leven en meer tijd met familie en vrienden gaat doorbrengen. Zijn laatste optreden was in oktober 2018. Dat is al 2 jaar geleden! Zal je ooit nog Hardwell als DJ kunnen boeken?

 Waar werd Dj Hardwell geboekt?

In 2011 bracht Hardwell samen met Tiësto het nummer Zero 76 uit, verwijzend naar het kengetal van Breda (076). Het succes van dit nummer leidde tot optredens waar alleen grote Dj’s optreden zoals Amsterdam Dance Events en Tomorrowland. Geen enkel podium was voor Hardwell onbekend met zijn house en dance genre. In Amerika en vooral Azië zijn de optredens van Hardwell met grote aantallen geliefd. Ati-Atihan en Thaipusam festival zijn 1 van de vele festivals waar Hardwell heeft gestaan.

Hardwell niet meer als Dj boeken

Na een reis van 8 intensieve jaren als Dj heeft Hardwell zijn pensioen aangekondigd via zijn Instagram account. Hardwell had een pauze nodig van al het touren en weg zijn van familie en vrienden. Tijdens zijn optreden in de Ziggo Dome zei Hardwell door de microfoon: ‘I will be back’. Dit stelde de fans gerust met de gedachte dat Hardwell ooit terug zou komen en weer geweldige optredens gaat geven. Misschien dat Hardwell toch besluit om weer op het podium te staan. Je zult hem misschien vandaag of morgen terugzien. We zullen maar moeten afwachten totdat Hardwell te boeken is als Dj en ons een topavond laat beleven.