Mathmatch
Image default
Mode en Kleding

Dit zijn de bekendste lingeriemerken ter wereld

Lingerie; iedere vrouw koopt het. Of het nou gaat om een setje voor een date of gewoon een alledaagse onderbroek, we kopen het allemaal. Bijna elke modewinkel verkoopt dan ook wel lingerie, van groot tot klein. Maar natuurlijk heb je ook op het gebied van lingerie dé topmerken. Wij hebben de vier bekendste lingeriemerken op een rijtje gezet.

Agent Provocateur

Agent Provocateur is een duurder Engels lingeriemerk. Ondanks dat je dus wat meer moet betalen, heb je wel een prachtig stukje lingerie. Al hun modellen staan bekend om sensualiteit. Hun lingerielijn is geïnspireerd op de wat risicovollere vrouwen. Ideaal voor een spannende avond dus.

Marlies Dekkers

Onze Hollandse glorie: Marlies Dekkers. Deze Nederlandse vrouw zette in 1993 haar eerste lingerielijn op. Van 1997 tot 2012 was Marlies Dekkers dan ook een wereldwijd bekend merk. Haar lingerie werd gedragen door sterren zoals Madonna, Fergie en Lady Gaga. Eventjes ging het wat minder met het bedrijf, maar ze maakte na haar faillissement vrijwel meteen een doorstart. De lingerie van Marlies Dekkers is ook wat uitdagender, maar zit ook comfortabel voor een relaxte dag.

Victoria’s  Secret

Victoria’s Secret is in 1977 opgericht door Roy Raymond. Begin jaren negentig was Victoria’s Secret de grootste Amerikaanse Lingerieverkoper met meer dan een miljard dollar omzet. En natuurlijk kent ook iedereen wel de bijbehorende modeshow die elk jaar gelopen wordt. De grootste sterren zijn hierbij aanwezig. Maar ook de grootste sterren treden op tijdens deze show. Verder zijn de modellen die lopen tijdens deze show wereldbekend. Victoria’s Secret richt zich voornamelijk op de wat meer rustige en schattige elementen in de lingerie. Vooral jongeren zijn dan ook helemaal fan van dit merk. Toch heeft Victoria’s Secret het de laatste jaren wat lastiger, omdat het zich voornamelijk blijft focussen op de slankere vrouw.

https://www.knaapfashion.nl/de-betekenis-van-een-push-up-bh/