Mathmatch
Image default
Mode en Kleding

Welke werkhandschoenen zijn waterdicht?

Welke werkhandschoenen zijn waterdicht?

Waterdichte werkhandschoenen zijn comfortabele, duurzame werkhandschoenen die optimaal werkcomfort bieden bij diverse werkzaamheden in vaak vochtige omstandigheden. In de schoonmaakbranche, bij artsen zoals in ziekenhuizen, in de visserij en de watersport worden waterdichte handschoenen veel gebruikt. Maar welke werkhandschoenen moet u kopen als u op zoek bent naar waterdichte handschoenen? En wat zijn de grootste voordelen?

Waterdichte handschoenen om blaarvorming tegen te gaan

Water- en winddichte handschoenen voorkomen dat er vocht in de handschoenen komt, waardoor blaren op uw handen worden voorkomen. Deze handschoenen zijn vooral nuttig voor medische professionals, mensen die met vloeistoffen werken, of iedereen die veel buitenactiviteiten doet zoals vissen of watersporten.

Beschermt tegen infecties en andere gevaarlijke stoffen

Wanneer u in de medische sector of in de industrie werkt, is het belangrijk om goed beschermd te zijn tegen infecties, wonden en bijtende vloeistoffen. Met NEN-gecertificeerde waterdichte werkhandschoenen kunt u uw handen beschermen tijdens deze zware werkzaamheden.

Waterdichte handschoenen met perfecte grip en uitstekende pasvorm

Het laatste voordeel van waterdichte werkhandschoenen is dat ze, als ze van een goed merk zijn, een profiel hebben dat optimale grip biedt. Vooral bij het werken met vloeistoffen of in natte omstandigheden is dit een groot voordeel. Waterdichte werkhandschoenen bieden deze garantie. Kiest u voor kwaliteit, dan bent u ook verzekerd van werkhandschoenen met een perfecte pasvorm en die comfortabel zitten en niet irriteren.

Wat zijn goede waterdichte werkhandschoenen?

Als het gaat om waterdichte en winddichte handschoenen zijn er veel opties beschikbaar. Let er bij de aanschaf op dat u kiest voor paren die een NEN-certificaat hebben en dus officieel goedgekeurd zijn voor gebruik. Koop bovendien waterdichte werkhandschoenen bij een specialist, zodat u zeker bent van de kwaliteit.

Bent u er nog niet over uit welke paar handschoenen u moet halen? Raadpleeg een van onze specialisten op het gebied van handbescherming en veiligheid.