Mathmatch
Image default
Mode en Kleding

Opkomende kledingmerken in Nederland

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel kleine, opkomende bedrijven die graag in de modebranche willen opwerken. Dit is een hele moeilijke taak, omdat er al heel erg veel spelers in de markt zijn, denk bijvoorbeeld aan het merk Sustain. Er zijn wel nog genoeg gaten in deze branche, dus al je een idee hebt waarvan je zeker weet dat dit een doorbraak kan leveren, dan moet je zeker de kans grijpen!

 

Designer merken

Er zijn veel designermerken die zich onderscheiden van de rest, de ene winkel is nog duurder dan de ander. De echte merken zijn toch wel Louis Vuitton, Chanel en Gucci, hier betaal je al gauw 1000 euro voor een tas. Dit zijn dus merken die ontzettend veel geld vragen voor hun producten. Veel mensen zijn ook in staat om dit geld ervoor te betalen, dit komt door verschillende redenen. Deze producten zijn namelijk van hele goede kwaliteit en zal dus lang mee kunnen gaan. Ook kopen mensen deze spullen omdat er vaak het merk opstaat, dit zorgt ervoor dat ze bij een club horen. Mensen vinden het psychisch heel fijn om bij een club te horen. De laatste reden is om te laten zien dat ze het geld hebben voor deze producten te betalen.

 

Misverstanden

Vooral op de middelbare scholen ontstaat een probleem. Het zijn namelijk vooral de jongeren die hier iets kopen, dit is vaak om te laten zien dat ze het geld hebben. Er zijn ook veel kinderen die dit niet kunnen betalen, wat heel logisch is. Dit zorgt er helaas voor dat sommige kinderen raar aangekeken worden in de klas. Natuurlijk heel erg, het is namelijk voor iedereen zijn keus om daar het geld aan willen uit te geven. Hopelijk zal de toekomst ervoor zorgen dat steeds minder jongeren hiermee gepest worden, wat het is natuurlijk niet normaal dat er hierdoor gepest wordt op school.

https://konceptstore.nl/collections/sustain