Mathmatch
Image default
Rechten

Een brief aan van Dissel gestuurd

Het initiatief Stichting Corona Onderzoek van een advocatenkantoor uit Eindhoven heeft een brief aan van Dissel gestuurd. Deze brief is niet gericht op van Dissel als persoon, maar tegen het beleid wat momenteel gevoerd wordt. De dagvaarding is ook gericht aan het RIVM en is daarom is deze brief aan de directeur van Dissel gestuurd. Van Dissel is de directeur van het Centrum infectiebestrijding, wat een onderdeel is van het RIVM. De brief die gericht is aan van Dissel wordt het huidige PCR-beleid in twijfel getrokken. De heer van Dissel heeft niet op deze brief gereageerd, maar u kunt de brief op de website van Stichting Corona Onderzoek vinden. Hieronder leest u meer over deze brief.

Waarom de brief aan van Dissel?

Zoals je hierboven al kon lezen wordt in de brief het huidige PCR-beleid in twijfel getrokken en is namens meerdere bekende ondernemers verstuurd. De ondernemers zijn het niet eens met hoe het huidige Corona beleid gevoerd wordt. Er zijn ook enkele bekende PCR-deskundige die achter de sommatiebrief staan en de inhoud ondersteunen. Er wordt vooral ingegaan op het huidige beleid en de onbetrouwbare wijze waarop de PCR-tests ingezet worden. In deze “testsamenleving” worden alle besluiten genomen op de PCR-uitslagen, daarom is het van belang dat deze ook betrouwbaar zijn. Dit is met het huidige beleid niet het geval.

Van Dissel als getuige

Hierboven kon u ook al lezen dat van Dissel niet heeft gereageerd op de brief van Stichting Corona Onderzoek. Om deze reden hebben zij via de rechtbank een verzoek ingediend om een getuigen en deskundige verhoor te gebruiken. Hier zal de heer van Dissel onder ede vragen gesteld worden, maar ook andere prominente beslissing voerders van onze maatschappij. Meer weten over de brief aan van Dissel? Bezoek de website van SCO.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/dagvaarding-jaap-van-dissel/