Mathmatch
Image default
Dienstverlening

Tandarts apparatuur bij All Dent

Heeft u al lange tijd de wens om een eigen tandartspraktijk te beginnen? Of zou u graag uw tandartspraktijk willen herinrichten, maar heeft u nog niet de goede leverancier van uw tandarts apparatuur gevonden? Dan heeft u geluk dat u dit artikel leest! Wij van All Dent leveren tandartsapparatuur. Niet alleen voor tandartspraktijken leveren wij het apparatuur maar dit gaat van orthodontisten tot mondhygiënisten tot tandprothetici. Kortom wij leveren tandartsapparatuur voor alle soorten praktijken die met het gebit te maken hebben!

De werkwijze van All Dent

Wij helpen u met al het tandartsapparatuur dat u nodig heeft. Wij proberen uw eigen ideeën voor u uit te werken zodat uw dromen werkelijkheid worden. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen, wij geven u advies over hoe u de praktijk zo praktisch en rustgevend in kan richten. Wij verzorgen de schetstekeningen, de tandarts apparatuur ( kopen of leasen) de tekeningen voor de aannemer, het onderhoudscontract, de ( door de overheid verplichtte) röntgenmetingen en natuurlijk de service.

Waarom kiezen voor All Dent

Wij onderscheiden ons van de rest op de markt omdat wij door het hele land servicemonteurs hebben zitten. Omdat we daardoor niet gebonden zijn aan een bepaald gebied kunnen we praktijken verzorgen door heel het land.Daardoor hebben wij met ongeveer 500 praktijken een onderhoudscontract. Al het tandartsapparatuur dat wij leveren heeft (in tegenstelling tot concurrenten) 5 jaar garantie in plaats van 12 maanden. Wij zijn buiten onze werktijden om ook nog gewoon bereikbaar voor spoedgevallen. Zo kunnen wij al voordat uw eerste patiënt voor de deur staat het probleem opgelost hebben door één van onze servicemonteurs. Omdat al onze servicemonteurs een technische achtergrond hebben, maakt het niet uit welke servicemonteur we naar welke praktijk sturen.

Bent u benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje in onze showroom, waar alles nogmaals duidelijk uitgelegd staat over onze werkwijze etc. en u kunt er diverse recensies vinden van praktijken waar wij al de tandarts apparatuur verzorgen of hebben verzorgd. U kunt uiteraard ook zonder afspraak langskomen in onze showroom in Veenendaal zodat u een nog beter beeld krijgt van wat wij doen!

Voor meer info : klikt u hier