Mathmatch
Image default
Energie

Groene energie opwekken met zonnepanelen Leiden

In elke straat vind je wel een huis met zonnepanelen tegenwoordig, je kunt er niet meer omheen. Zonnepanelen zijn er en ze gaan ook zeker niet meer weg. Buiten dat het goed is voor het milieu zijn er nog zoveel meer voordelen.

 

Waardestijging met zonnepanelen Leiden

In Leiden staan al prachtige woningen, misschien woon je zelf in een. Met zonnepanelen Leiden kun je de waarde van je huis gemakkelijk laten stijgen. Ook voor bedrijfspanden is het een verstandige keus om zonnepanelen te laten installeren. Zonnepanelen Leiden is de gemakkelijkste manier om kosten te besparen op de energierekening.

 

Bekende misverstanden over zonnepanelen

Naast dat zonnepanelen ontzettend veel voordelen hebben, zullen er altijd mensen zijn die op zoek gaan naar het negatieve. En als je iets maar vaak  genoeg hoort, ga je er op den duur zelf in geloven terwijl er een grote kans is dat het helemaal niet klopt. Lees verder voor ontkrachting van veelgehoorde misverstanden.

 

–          “De zon schijnt in Nederland veel te weinig voor zonnepanelen”. Onzin! Zonnepanelen werken op licht en hebben geen volle zon nodig. Sterker nog, het kan beter elke dag regenen dan dat ze te heet worden.

–          “Ze kunnen niet op elk dag geplaatst worden”. Vrijwel elk dak is geschikt voor het plaatsen van panelen. Je dak hoeft niet eens naar het zuiden te staan voor energieopwekking.

–          “Het maken van panelen kost meer CO2 dan dat het oplevert”. Dat was vroeger misschien zo, maar tegenwoordig is het CO2-saldo één jaar na de installatie alweer neutraal. Daarbij gaan zonnepanelen gemiddeld 25 jaar mee en leveren dus veel meer op.

https://nl-zonnepanelen.nl/zonnepanelen-leiden/