Mathmatch
Image default
Energie

Stoffilter

Prismafilter levert stoffilters als onderdeel voor luchtwassers in de agrarische en industriële sector. Met een goede stoffilter in uw luchtwassers werken uw luchtwasapparaten optimaal en voldoet u aan de emissie wet- en regelgeving van de overheid.

Wat doet een stoffilter?

Stoffilters halen de meest grove stoffen alvast uit de lucht voordat ze de luchtwasser in gaan. Het beschermt daarmee uw luchtwasser. Met een optimaal werkende luchtwasser met goed functionerend luchtfilter helpt u mee aan een beter milieu en dierengezondheid.

Onderhoud aan en installatie van stoffilters

De monteurs van Prismafilter onderhouden en controleren de filters van uw luchtwasser 1 à 2 keer per jaar aan de hand van het dataloggingsysteem. Dit cloudsysteem houdt alle apparaatstatussen en uitstootgegevens automatisch voor u bij. In het geval van een storing biedt Prismafilter direct service aan de luchtwassers of het stoffilter. Luchtwassers worden geleverd in een bouwkundige of module uitvoering. Daarbij levert Prismafilter ook biologische luchtwassers en chemische luchtwassers.

Veiligheid en gezondheid

U kunt controlebezoek krijgen van de overheid. Met een luchtwasser en stoffilter van Prismafilter kunt u snel weer door met uw werk. Na de onderhoudscontrole leveren onze monteurs u een statusrapport aan. Toon het rapport van onze monteurs bij een controle. Prismafilter houdt de regelgeving en activiteitenbesluiten nauwlettend in de gaten zodat uw systeem up to date blijft en uw werk kunt blijven doen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over stoffilters voor luchtwassers in de agrarische en industriële sector? Neem dan contact op met de medewerkers van Prismafilter.

Voor meer info : klikt u hier