Mathmatch
Image default
Energie

Luchtwasser

Bij Prismafilter in Lichtenvoorde vindt u luchtwassers voor de agrarische en industriële sector. Met een gecertificeerde luchtwasser in uw stal of fabriekshal kunt eenvoudig voldoen aan de emissiewet- en regelgeving van de overheid. Luchtwassers kunnen ammoniakuitstoot reduceren tot 95% en zorgen voor een geurreductie van maximaal 35% tot 40%. Zo is het mogelijk meer productie te draaien of dieren te houden terwijl u het milieu spaart en dierengezondheid in balans houdt.

Luchtwassers met energiemanagementsystemen

Gebruik de warmte uit uw fabriekshal of stal om energiekosten te beperken. Warmte uit luchtwassers is bruikbaar voor zowel warmtepompen, luchtinlaatverwarming als vloerverwarming. Vraag Prismafilter naar de mogelijkheden van klimaatbeheersingsystemen. Sla bijvoorbeeld warmte energie uit uw stal of zonnepanelen op voor later met de SolarFreezer.

Service en onderhoud aan luchtwassers

1 à 2 keer per jaar controleren en onderhouden de monteurs van Prismafilter uw luchtwasser aan de hand van het bijgeleverde dataloggingsysteem. Dit systeem in de cloud houdt alle statussen en uitstootgegevens automatisch voor u bij. Mocht u een storing treffen dan biedt Prismafilter direct service.

Uw uitstootadministratie op orde

Het rapport uit het dataloggingsysteem is ook belangrijk voor uw administratie, want u kunt een controlebezoek krijgen van de overheid. Met een luchtwasser van Prismafilter hoeft u zich hier geen zorgen om te maken. Na de onderhoudscontrole leveren onze monteurs u een statusrapport aan dat u bij een controle kunt tonen. Prismafilter volgt de laatste regelgeving en activiteitenbesluiten op de voet zodat uw systeem up to date blijft.

Diverse uitvoeringen

Luchtwassers van Prismafilter worden geleverd in een bouwkundige of module uitvoering. Daarbij levert Prismafilter ook biologische luchtwassers en chemische luchtwassers. Wilt u meer weten over luchtwassers voor de agrarische en industriële sector? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Voor meer info : klikt u hier