Mathmatch
Image default
Energie

Zonnepanelen

Voor niets komt de zon op. Wilt u een lagere energie rekening, voortaan onafhankelijk zijn van energieleveranciers met bijbehorende jaarlijkse prijsstijgingen en tegelijkertijd het milieu besparen? Denk dan eens aan de mogelijkheden die zonnepanelen u kunnen bieden.

Waarom zonnepanelen

De zon schijnt elke dag. Waarom dan niet gebruik maken van deze zekerheid? De zonnepanelen van Tenten Solar vangen dagelijks het licht van de zon en salderen de energieoverschotten terug aan het stroomnet. Daarmee leveren zonnepanelen zelfs op donkere en winterse dagen energie rendement.

Passen zonnepanelen op mijn dak?

Zonnepanelen passen op bijna ieder dak. Bij Tenten Solar hebben we een speciale tool waardoor we snel zien wat de afmetingen van uw dak zijn, welk type zonnepaneel en hoeveel zonnepanelen uw dak nodig heeft. U krijgt direct een offerte op maat mee naar huis.

Kosten en levensduur van zonnepanelen

Over het algemeen heeft u uw investering in zonnepanelen binnen 7 jaar weer terug verdiend en heeft uw investering meer rendement dan een spaarrekening. Daarbij stijgt vaak de waarde van uw woning. Zonnepanelen hebben een minimale levensduur van 25 jaar en zijn, behalve het een keer afnemen met een doek, verder onderhoudsvrij.

Meer informatie over zonnepanelen

Wilt u meer informatie over zonnepanelen voor op het dak van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met onze medewerkers. Bij Tenten Solar staan we u graag te woord.

Voor meer info : klikt u hier