Mathmatch
Image default
Gezondheid

2 soorten faceliften

Injectable klinieken is een kliniek die zich gespecialiseerd heeft in  cosmetische behandeling met  in het speciaal in facelifts en rimpelbehandeling met botox en/of fillers.  Het moto waar zij naar streven is het terug streven naar een strakkere huid en dat dit op een natuurlijke manier gebeurt.   In afdeling facelift kan injectables klinieken zich dan ook zeker onderscheiden  door 2 behandelingen, namelijk de Happy Lift en de Liquid Facelift.   Veel mensen vinden dat hun gezicht er ouder uitziet dan dat ze zich eigenlijk voelen of zijn,  een veel voorkomende reden om een behandeling te ondergaan is  een fronsrimpel verwijderen.

Eerst gaan we liquid facelift even bespreken.  Deze facelift heeft een sterke groei aan populariteit gekend waarbij het de benaming ‘natuurlijke facelift’ gekregen heeft. Dit komt doordat deze facelift  een behandeling is waarbij er niet gesneden word waardoor je ook geen littekens aan over kan houden.   Daarom bij klanten van Injectable klinieken dit zo populair is om te ondergaan.  Een voordeel hiervan is dat de liquid facelift prijzen vergelijkbaar zijn met die van  een gewone facelift.  Daarbij is de pijn die resulteert naar de behandeling aanzienlijk lager tegenover de pijn die je zal hebben als je een normale facelift ondergaat.

De 2de facelift die wij even gaan bespreken is de Happy Facelift, deze is nog niet zo lang geleden aan het assortiment toegevoegd. Wees niet afgeschrikt hierdoor  want de artsen hebben hier genoeg  werk voor moeten leveren voordat ze deze behandeling mochten aanbieden.  In de cosmetisch wereld zeggen vele dat dit een geweldige nieuwe facelift is  waarbij men  draden gebruik  om een ‘lift’  te veroorzaken.  Tot op heden maakt men gebruik van PDO draden maar tegenwoordig zijn de draden die men bij deze behandeling een stuk steviger geworden dan de PDO draden.   Indien u geen normale facelift wilt ondergaan met operatie is dit misschien wel het beste alternatief op de liquid facelift na.

Voor meer info : klikt u hier