Mathmatch
Image default
Hobby en vrije tijd

NIEUWE TOEPASSINGEN VOOR LED LAMPEN

NIEUWE TOEPASSINGEN VOOR LED LAMPEN

Light Emitting Diode LED lampen zijn geïnspireerd op light-emitting diodes en wordt beschouwd als zeer handig alternatieven voor de reguliere gloeilampen. Wanneer vergeleken met gloei-en spaarlampen, het niveau van licht dat wordt uitgestraald door een eenzame light-emitting diode is vrij klein. Daarom tal van diodes nodig zijn voor de productie van extra licht. De LED-lamp wordt bediend via de technologische basis van solid-state verlichting, die houdt van de schepping van het licht, niet van gas of vacuüm, maar een solide object.

Verschillende soorten van licht-emitterende diodes die gebruikt worden door LED-lampen zijn polymeer Led ‘s, organische Led’ s en traditionele halfgeleider diodes die licht uitzenden. De ontwikkeling van de technologie heeft geresulteerd in hoog-vermogen Led ‘ s hebben een hogere output van lumen steeds heel populair. De commerciële high-power light-emitting diode lampen, zoals LED-Ogen Eagle, zijn in staat te stralen tot 7.500 lumen met een elektrisch vermogen van 100 watt. De diodes worden uitgevoerd op DC (direct current) elektrische stroom. Ze zijn in staat om te werken ook op regelmatige AC stroom met behulp van interne of externe gelijkrichter circuits. Wanneer bediend bij temperaturen zijn hoog, de light emitting diodes over het algemeen worden beschadigd. Daarom, de functies van de LED-lampen bevatten elementen voor warmte-beheer zoals heatsinks en koelers.

Er zijn verschillende toepassingen van deze LED lampen. Ze worden gebruikt voor speciale doeleinden als algemene verlichting en toegepast in woningen, commerciële gebouwen, gangen, kleine kamers, de landbouw-industrie en de tuinbouw. Personen ze ook gebruiken als leeslampjes, fiets verlichting, verkeerslichten voor het verkeer, zaklampen en loopbrug verlichting onder anderen.

LED Ogen Eagle, net als alle LED-lampen, komt in veel verschillende maten, kleuren en vormen. Ze zijn in de grote en steeds toenemende vraag onlangs vanwege hun hoge energie-efficiëntie, korte reactietijd, vriendelijkheid voor het milieu en kosten-effectiviteit. LED lampen staan bekend om verschillende verwelkomd voordelen wanneer ze worden vergeleken met traditionele gloeilampen:

Energie-Efficiënte – Diverse rapporten hebben verklaard dat de LED lampjes van 50% tot 80% minder energie dan de conventionele gloeilampen. Ze zijn in staat te stralen meer licht met minder energie dan een gewone gloeilamp. De grootte of de vorm is niet van invloed op het vermogen van deze lampen.

Lange levensduur – Onder voldoende stroom en spanning, deze lampen kan duren tussen de 20.000 en 100, 000 uren. Ze zijn ook te roesten bewijs, mechanisch sterk en duurzaam.

Een andere leuke functie van deze lampen is dat, in tegenstelling tot de reguliere lampen, ze maken geen gebruik van materialen zoals kwik of andere materialen die worden beschouwd als toxische op vele niveaus. Ze zijn volledig recyclebaar en doen geen gevaarlijke dampen die invloed kunnen hebben op de gebruiker.

Geweldige functies van de LED-Eagle Ogen zijn: Hoog-vermogen LED (1,5 W); verlichting uitgang-120 lumen; Xenon Wit-6500K; diameter – 0.97″ lengte 0.75″; waterdicht voor buiten doeleinden; eenvoudige installatie met 3ft bedrading; is in staat om de plaats van de gewone gloeilampen; frisse uitstraling met heldere lens; de lage consumptie van de macht; meer duurzaamheid; lange levensduur; moderne SMD-ultra lichte chipset technologie; trilling; maat shape design; onderhoudsvrij; ultra heldere verlichting zorgt voor een hoog niveau van veiligheid op de weg in de nacht.

 

 

Voor meer info : klikt u hier