Mathmatch
Image default
Internet

De zwarte bakelieten schakelaar brengt een vleugje nostalgie in je huis

De Oude Schakelaar is gespecialiseerd in bakeliet schakelmateriaal. De producten worden gekenmerkt door een retrostijl en combineren tijdloze eenvoud, elegantie en karakter. Ze zijn geschikt voor elk type interieur – zowel modern als klassiek, wat een unieke sfeer toevoegt.

Een bakeliet opbouw-tuimelschakelaar van De Oude Schakelaar is gemaakt van bakeliet. Het product is verkrijgbaar in 2 varianten. Bakeliet stopcontacten en schakelaars benadrukken perfect de stijl van elke oude woning.

Al het bakeliet schakelmateriaal, daar bedoelen wij een bakeliet schakelaar of bakeliet stopcontact mee, bestel je eenvoudig via Deoudeschakelaar. Unieke retro-accessoires van THPG gemaakt van origineel bakeliet materiaal. De perfecte aanvulling op het interieur in woning uit 1930 of retro loft. Neem ook eens een kijkje en laat u verassen hoe mooi schakelmateriaal kan zijn. 

Bakeliet schakelaar voor jaren 30 woning 

Mechanisch een top schakelaar met een buitenkant van echt bakeliet. Dat is de bakeliet schakelaar. De bakeliet draai- en tuimelschakelaars en de knoppen hebben een solide keramische behuizing. Het sprongmechanisme van de draaischakelaar bestaat uit 42 afzonderlijke delen en is het resultaat van mechanisch fijn werk: ongeacht de snelheid van de draaibeweging is een uniform schakelcontact verzekerd, dat wordt gesloten met een licht, bekend gekletter – het schakelmechanisme voorkomt dat zelfs in wisselstroom, de schakelaar contacten op den duur die het boogeffect beïnvloedt. Om een veilig schakelproces te garanderen, is de springuitrusting ook galvanisch behandeld.

Alle bakeliet schakelaars en bakeliet stopcontacten van deze serie worden vervaardigd in Duitsland. Schakel tussen versies en knoppen

  • De bakeliet draaischakelaars zijn verkrijgbaar met 3 verschillende functionaliteiten:
  • Bakeliet Wisselschakelaar – als u een lichtbron van één naar twee plaatsen wilt schakelen
  • Bakeliet Kruisschakelaar – als u een lichtbron vanuit een derde positie wilt schakelen
  • Bakeliet Serieschakelaar – als u twee lichtbronnen van één schakelaar wilt schakelen

Bakeliet tuimelschakelaars of tuimelschakelaars zijn verkrijgbaar in twee versies als omschakelaar of crossover-schakelaar.De bakeliet tuimelschakelaar wordt meestal gebruikt wanneer u vanaf minimaal 3 plaatsen wilt werken. In tegenstelling tot cross-connect vereist deze installatie een overspanningsschakelaar (relais), maar de bedrading en het ontwerp van de lichtschakelaars zijn eenvoudiger. In plaats van het huidige impulsrelais kan ook een trappenhuis-tijdschakelaar (tijdrelais) worden gebruikt.

Alle bakeliet schakelaars, bakeliet stopcontacten en bakeliet aansluitdozen kunnen worden besteld als zogenaamde wisselplaten en de extra afdekramen kunnen afzonderlijk worden besteld. Zo kunt u schakelaars en dozen vrij combineren en rangschikken.Houd er rekening mee dat er afzonderlijke afzonderlijke frames zijn voor de dimmers. De afstanden tussen de meerdere afdekkingen en systeemafdekkingen komen overeen met de standaardafstanden van 71 mm. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken met bestaande installaties.

Voor meer info : klikt u hier