Mathmatch
Image default
Internet

Welke Certificeringen zijn belangrijk voor uw bedrijf?

Om te bepalen welke certificeringen er belangrijk zijn voor u bedrijf moet u weten wat de doelstellingen zijn voor een goede bedrijfsvoering en bedrijfsproces. Deze processen zorgen voor een goed inzicht in u bedrijfsprocessen en zodra je dit laat doormeten door een professioneel bedrijf kan de stroomlijning van de structuur enorm worden verbeterd. Intern is er dus veel winst te behalen maar ook extern. Met een bewijs van certificering kun je als bedrijf extern laten zien dat je voldoet aan de eisen die worden gesteld aan deze certificering. De bekendste is wel de ISO9001 certificering. Dit heeft veel voordelen en hier kun je meer lezen hoe je ISO9001 kunt behalen

ISO 9001-gecertificeerd zijn, betekent dat uw organisatie kan aantonen dat het consequent producten en diensten heeft geleverd die voldoen aan de verwachtingen van klanten en toezichthouders of deze overtreffen. Daarom kan worden aangenomen dat de ISO 9001-certificering van een bedrijf het bewijs levert dat het product of de dienst voldoet aan strikte normen voor kwaliteitsmanagement. De registratie van de kwaliteitsnorm ISO 901001 biedt een wettelijke basis voor een bedrijf om de vereisten van een kwaliteitsmanagementsysteem te implementeren en eraan te voldoen. Een certificering is dus van essentieel belang. 

ISO certificeringen

ISO specificeert dat, in overeenstemming met de kwaliteitsmanagementprincipes van gecertificeerde bedrijven, klanten er zeker van zijn dat het bedrijf een passend kwaliteitsmanagementsysteem heeft opgezet. De 3PL ISO 9001-certificering bevestigt dat een bedrijf voldoet aan de normen van de International Organization for Standardization (ISO) en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

ISO 9001-training en -certificering zijn een van de beste methoden om kennis en competentie in deze normen te verwerven. ISO-certificering is echter op een veel hoger niveau van naleving en ondersteunt de vereisten van een organisatie beter dan alleen naleving van ISO 901001.

 

Gerelateerde artikelen

De app ontwikkeling staat nooit stil

Is een alles in 1 pakket ook voor jou de ideale optie?

Een nieuw design