Mathmatch
Image default
Mode en Kleding

Een Herschel rugzak biedt altijd hoge kwaliteit

Nog maar een paar jaar geleden nam Herschel de klassieke rugzak en maakte het zich eigen. Vandaag de dag zien we vele Herschel rugzak stijlen die op zichzelf al klassiekers zijn geworden. Als je op zoek bent naar een relaxte nieuwe rugzak voor op het werk of voor op de universiteit, dan wil je de subtiele verschillen weten om de juiste rugzak te kiezen.

Een van de populairste Herschel rugzakken is de Herschel Little America rugzak.

De Herschel Little America rugzak is geïnspireerd op old-school bergbeklimmen en is misschien wel de beste Herschel rugzak voor fietsers. Hij is voorzien van een trekkoordsluiting en magneetsluiting.

Door het ontbreken van ritssluitingen kun je veel in de Little America meenemen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken of je hem wel dicht kunt krijgen. Er zit ook veel vulling aan de onderkant en langs de riemen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken als je hem op een harde ondergrond plaatst – je laptop zal mooi en veilig zijn.

Daarnaast zit de rugzak door de schouderpadding heerlijk over je schouders en hoef je je geen zorgen te maken over striemen of pijn.

De 25 liter Little America rugzak biedt je een hoop ruimte voor je gymspullen, uni spullen of reisbenodigdheden. Het betekent ook dat hij vrij groot en hoog is. Voor kleinere mensen of kinderen is er ook een kleinere variant van 17 liter beschikbaar, zodat er voor iedereen wel een geschikte Herschel Little America rugzak is.