Mathmatch
Image default
Mode en Kleding

Een peignoir is perfect voor je huwelijksnacht

Vrouwen dromen hun hele leven al over hun huwelijk en hoe hun droomjurk eruit ziet. Vaak wordt de huwelijksnacht vergeten. Je zou kunnen denken dat de lingerie onder je jurk genoeg is, maar dit is een heel ander soort lingerie. Voor de nacht wil je er vooral sexy uitzien.

 

Geen strak zittende nachtkleding

Je hoeft geen volledig tweede lingerieset te kopen. Het zou alleen maar heel onhandig zijn om je volledig om te moeten kleden. Daarnaast wil je na een lange dag in een strakke jurk even wat luchtigs aandoen. Luchtige kleding en lingerie gaan heel goed samen. Een verleidelijke peignoir lijkt op een soort badjas en zit heerlijk zwierig.

Een peignoir is sexy en comfortabel

Wat wil je nog meer? Door het dragen van een peignoir zie je er verleidelijk uit en het zit ook nog eens heerlijk. Je kunt het over je huwelijkslingerie heen dragen of ervoor kiezen er niets onder te dragen. Een peignoir is verkrijgbaar in allerlei materialen, lengtes en kleuren. Op deze manier zit er altijd wel iets tussen dat jij mooi vindt. Ga voor de romantische look met kant en zachte pastelkleuren. Of misschien is sexy en edgy meer wat voor jou, rood of zwart satijn is super spannend. Het is een gewaagde keus, maar het belangrijkste is dat jij je goed voelt in wat je draagt. Naast kleuren zijn er ook peignoirs met prints zoals een bloemen of dierenprint.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/kimono-peignoir/