Mathmatch
Image default
Mode en Kleding

Marie Jo lingerie heeft de meest comfortabele bh’s

Het vinden van de perfecte bh kan als zeer moeilijk worden ervaren. Er is namelijk zo veel keus dat je haast door de bomen het bos niet meer ziet. Of je nu kiest voor kwalitatief goede Marie Jo lingerie of een sport-bh van Aktie Sport, je zult altijd wel een bh vinden die aan jouw persoonlijke eisen voldoet. In deze blog wordt verder ingegaan op de dingen waar je op moet letten tijdens de aanschaf van een bh. Of de bh nu van goede kwaliteit is of niet, onderstaande zaken zijn belangrijk.

Het Bh bandje

Het is belangrijk dat je gemakkelijk twee vingers tussen de bh-band kunt doen, anders zit de bh veel te strak en kan het als knellend worden ervaren. Het belangrijkste is dat de bh lekker zit. Zit de band te strak aan de achterkant, dan doe je er verstandig aan een maatje meer te nemen.

Bandjes over de schouder

Natuurlijk moet het bandje niet elke paar minuten van je schouder afvallen dat is heel vervelend. Maar het tegenovergestelde is ook absoluut niet wat je wilt hebben. Als het bandje in de schouder snijdt dan zit het bandje veel te strak en kun je het dus wat losser zetten of het bandje is te dun. Heb je meer steun nodig op de schouders dan is het aan te raden bredere bh-bandjes te nemen.

H&M vs Marie Jo lingerie

Je kunt tegenwoordig bijna overal bh’s kopen in allerlei maten, stijlen, etc. Zo is er voor elk budget een mooie bh te koop. Toch zijn duurdere bh’s vaak hoger in kwaliteit. Zo is de kwaliteit van Marie Jo Lingerie beter dan een goedkoop bh’tje van H&M. Je betaalt een paar tientjes meer, maar hebt er ook jaren plezier van.