Mathmatch
Image default
Mode en Kleding

Pak jij jezelf wel goed in deze winter?

Dit is een vraag die je jezelf eigenlijk elke winter opnieuw moet stellen. Door het enorme aanbod aan winterjassen komt het helaas maar al te vaak voor dat er een winterjas word aangeschaft die uiteindelijk toch niet warm genoeg blijkt te zijn.

Of het nu om heren winterjassen of dames winterjassen gaat het probleem blijft hetzelfde: Als je geen goede jas voor de winter hebt dan heb je het onnodig koud!

De vraag die daarna waarschijnlijk in je op komt zal iets zijn zoals: Maar hoe zorg ik er nou voor dat de winterjas die ik koop me voldoende warm houd voordat de winter is begonnen en ik deze heb kunnen testen?

Om jou met die vraag te helpen heb ik hier een paar tips bij elkaar gezocht en opgeschreven zodat je zelf wat meer informatie hebt over het uitkiezen van een goede winterjas.

 

Goedkoop is duurkoop

Helaas is dit zeker bij winterjassen vaak het geval.

Je wilt graag wat geld besparen en besluit een voordelige winterjas voor heren aan te schaffen. (of een voordelige winterjas voor dames voor de vrouwen onder ons).

Na een paar weken kom je erachter dat hij toch niet zo warm is als je had gehoopt en je gaat opnieuw naar de winkel om te kijken of je nu wel een wat warmere jas kunt vinden die niet al teveel kost.

Aan het eind van de winter kom je erachter dat je in totaal een paar honderd euro heb uitgegeven aan verschillende jassen die niet warm zijn!

Of het kan ook nog erger: Je hebt niet bijgehouden hoe vaak je een goedkope jas hebt gekocht en hebt niet eens door dat je al meer dan een paar honderd hebt uitgegeven!

Dit brengt mij terug op de uitdrukking: goedkoop is duurkoop.

Als je alles bij elkaar optelt had je beter één keer een jas voor de winter van rond de 200 of 300 euro kunnen aanschaffen omdat je dan goedkoper uit was geweest!

Dus waar moet je op letten?

Het is aan te raden om voor een jas te gaan van een merk wat zichzelf al bewezen heeft. Deze merken zijn makkelijk te onderzoeken en zo kan je aan de hand van klant recensies al ontdekken of de jas goed warm is of juist niet.

Wat ook belangrijk is voor een jas in de winter is de voering. Vaak zie je dat winterjassen heel licht zijn als je ze oppakt waar staat dat ze met dons gevoerd zijn.

Als daar een goedkoop prijskaartje aan hangt kan je deze direct wegleggen. Het is niet mogelijk dat een goed geïsoleerde jas van dons goedkoop is!

Dus wanneer je een winterjas zoekt kijk dan naar een jas die wat dikker aanvoelt en ook wat zwaarder is. Het is namelijk zo dat voor goede voering veel vulling voor nodig is tenzij de jas ontzettend duur is en met een soort lichtgewicht bont is gevoerd, dit is ook warm maar zal je zeker terug zien in de prijs omdat het maken van dit soort jassen veel tijd en moeite kost.

Nu is het aan jou

Ik hoop dat je wat aan mijn informatie hebt gehad en een warme winter tegemoet gaat.

Succes met shoppen!

 

Voor meer info : klikt u hier