Mathmatch
Image default
Mode en Kleding

Wat maakt Gildan kleding zo uniek?

Gildan bedrijfskleding: uniek op de werkvloer

Even voorstellen

Gildan is een grote producent van bedrijfs- en promotiekleding, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Canada. Ze maken een breed assortiment aan kleding voor zowel dames als heren. Het bedrijf is opgericht in 1984 in Montreal en is inmiddels uitgegroeid tot de best verkopende groothandel in bedrijfskleding en activewear in Noord Amerika. Vooral hun T-shirts zijn ongekend populair. Deze zijn een ware bestseller in Canada en de Verenigde Staten. Succes komt niet vanzelf en dat weten ze in Montreal. Ze werken hard aan de kwaliteit van hun kleding en aan hun ontwerpen, en hebben daarnaast oog voor een veilige werkomgeving van hun personeel. Want ondanks wereldwijd meer dan 40.000 werknemers, beseffen ze bij Gildan dat ze het met elkaar moeten doen. Ze streven naar een bedrijfscultuur waar werknemers weten dat ze gewaardeerd worden en zich realiseren dat ze onderdeel zijn van het succes.

Daarnaast houdt Gildan sterk rekening met het milieu. Hergebruik van materialen, afvalvermindering en een zo efficiënt mogelijk verbruik van water en energie staan bij hen hoog in het vaandel. Tevens is Gildan de grootste afnemer van al het katoen dat wordt verbouwd in de Verenigde Staten. Dit katoen voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en wordt veilig, schoon en duurzaam verbouwd.

Voor elk wat wils

Wat Gildan kleding onder andere zo uniek maakt, is dat ze meedenken met hun klanten en daardoor weten wat iemand nodig heeft. Hun assortiment bestaat uit mooie kleding die mensen graag dragen én waarin iemand zich prettig voelt. En, ook niet onbelangrijk, het is ook nog eens heel betaalbaar. Of het nu gaat om sweaters, hoodies, polo’s of vesten; het zit goed, oogt goed en is goed. Ze koppelen kwaliteit aan comfort en brengen mode naar de werkvloer. Hoe vaak gebeurt het niet dat een bedrukt T-shirt, uitgedeeld op een beurs, na een paar keer dragen en wassen niet mooi meer is? De kleur is vervaagd en de pasvorm is veranderd. Dat laat Gildan niet gebeuren. Zij maken kleding die lang meegaat. U zult er lang plezier van hebben.

Het Gildan T-shirt

Zoals reeds vermeld is het T-shirt een van de succesnummers van Gildan. En dat is niet zonder reden. Ze worden gemaakt van 100% katoen of een mix van katoen en polyester. Wat strakker of wat wijder? Een ronde hals of een V-hals? U kunt bij Gildan terecht. Diverse modellen en pasvormen zorgen ervoor dat iedereen zich lekker voelt in een T-shirt van Gildan. Ook het aanbod van kleuren is enorm. Vaak zien we bedrijfsshirts in zwart, wit, of marineblauw. Daar is op zich niets mis mee, maar Gildan kijkt iets verder dan dat. Het kleurenaanbod van hen is werkelijk uniek te noemen. Sommige modellen zijn zelfs in meer dan vijftig kleuren leverbaar! Draag dit T-shirt in de lente en in de zomer en combineer het op frissere dagen met een long sleeve eronder of met een vest (uiteraard ook van Gildan). Want of u nou binnen of buiten aan het werk bent, door laagjes te creëren houdt u uw lichaam op de juiste temperatuur. T-shirts borduren van het merk Gildan is altijd een goed idee. Daar leent dit merk zich namelijk perfect voor!

Voor uw bedrijf

Uw bedrijf en Gildan kleding zijn een perfecte match. Verdiep u eens in hun collectie en wordt ook enthousiast. Hul uzelf en uw personeel in bedrijfskleding van Gildan en straal professionaliteit uit. Kies kleuren die u mooi vindt en die bij uw bedrijf passen. Zoek kledingstukken uit die praktisch zijn en laat ze bedrukken met uw unieke bedrijfslogo, een afbeelding of een pakkende tekst en wees herkenbaar. Want mooie kleding in combinatie met uw logo zorgen ervoor dat u opvalt. En als het weekend is? Indien gewenst schaft u wat kleding aan zonder opdruk. Kleding van Gildan ziet er zo goed uit dat het altijd kan en mag. Gildan maakt het graag, u draagt het graag. Altijd.