Mathmatch
Image default
Onderwijs

Nog heel even……. en het is zomervakantie!

Je staat samen met jouw kind voor de keuze:  A:  Blijven leren…..

B: of helemaal niets doen aan school

Het is natuurlijk helemaal mooi als jouw kind elke dag, ook al is het maar heel even, blijft oefenen. Je probeert er een gewoonte van te maken. Juist in de vakantie is het vaak extra leuk om te leren omdat leerlingen de tijd en de rust hebben om aan de slag te gaan! Daarnaast zijn er natuurlijk nog genoeg andere leuke dingen om te doen in de vakantie!

De Bijlesmeester helpt met leren in de zomervakantie! Met onze bijlessen aan huis zorg je dat je achterstanden inhaalt of de ultieme voorbereiding hebt voor aankomend schooljaar! Een goed begin is het halve werk. Lees alles over onze bijlessen op de website of schrijf je direct in via ons kennismakingsformulier.

Geen interesse in bijles? Met ons oefenmateriaal dat bestaat uit oefenboeken, flitskaartjes en een online leeromgeving kan jouw kind zelfstandig op een speelse wijze oefenen met onderwerpen die hij of zij moeilijk vindt of juist extra uitdaging krijgen met vakken zoals programmeren! Bekijk ons oefenmateriaal in de webshop!

Wij verzorgen al jaren bijles en huiswerkbegeleiding aan huis. Hiermee hebben wij al een hoop leerlingen geholpen met het behalen van de doelen die zij hadden opgesteld voor dat specifieke schooljaar.

Als je kind betere resultaten behaalt, leidt dat ook weer tot meer zelfvertrouwen en meer plezier op school. En dat is natuurlijk het doel van bijles: zelfvertrouwen en plezier krijgen in een vak!

Woon je in België? Goed nieuws, ook daar verzorgen wij bijlessen en huiswerkbegeleiding in de zomer!

https://debijlesmeester.nl